enduroguy Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Nie no Pastrana to wymiatacz- wiadomo! Przeciez to malutkie 199 w moim podpisie nie stoi tam tylko dlatego ze ladnie wyglada :D ! RESPECT!! Backflip jak backflip ale mi bardziej podoba się 360-tka. Tu jest pokazane jak ją zrobić krok po kroku http://www.motoxschool.com/images/tp360.jpg Powodzenia W Revelation199 w miejscu gdzie wchodzi refren w piosence Guano APes- Open Your Eyes Pastrana wykreca kozacki trick do basenu w gabkami! MIalem taka zajawke ze siedzialem przez kilkadziesiat minut i puszczalem to w kolko! BTW. Orientuje sie ktos kiedy NCIII bedzie ogolnodostepnym filmem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 No to juz chyba maksimum tego co mozna zrobic po TRIPLE BACKFLIP to rzcz jak sądze nawet dla niego niewykonalna :D :roll: a co do frontflipa...widzialem jak na filmie jakims koles wykrecil ale na bmx-ie..wygladalo niesamowicie. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Hehh chcaiłbym go zobaczyć jak on będzie wyglądał(jego zdrowie w wieku 40-50lat) z krzesła się nie ruszy :D ,ale czego nie robi się dla pasji :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Spokojna panowie nasz Ogłaza też coś wykręci , jeszcze troche i go rozwali :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 TRIPLE BACKFLIP to rzcz jak sądze nawet dla niego niewykonalna A ja myśle że jak Pastrana się dobrze zabierze i wskoczy na jakąś ogromną rampe to triple backflip to tylko kwestia czasu :evil: [ Dopisane: 07-11-2005, 17:34 ]P.S Ciekawe czy Pastarana wystąpi w tym roku w X-games. A tak ogólnie to gdzie są? W Meksyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Widzieliście najdłuższy skok na motocyklu?? Odległość 277m z kawałkiem.Gdzieś mam linka z filmikiem jak znajde to zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 to przecie travis chyba?? Na revelations bylo. I to chyba nie metrow a stop :evil: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 to przecie travis chyba?? Na revelations bylo nie travis jakiś inny koleś,właśnie szukam linka z filmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja to widziałem (oczywiście na kompie) i jestem na 100% przekonany że zrobił to Mike Metzger. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ok macie link z filmem patrzcie i się uczcie :twisted: :evil: --->>> http://www.big-boys.com/articles/hugebmxjump1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Qrde ja juz chce to NItro Circus 3 , Motyw z tym jak travis wylatuje za basen mnie rozwalil . Travis jest bogiem a FMX nałogiem !! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 500 centymetrów pojemności. 277 stóp. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Qrde ja juz chce to NItro Circus 3 , Motyw z tym jak travis wylatuje za basen mnie rozwalil . Travis jest bogiem a FMX nałogiem !! :twisted: Ten moment był zaj****** :twisted: . Ciekawe co się stało Travisowi po tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Qrde ja juz chce to NItro Circus 3 , Motyw z tym jak travis wylatuje za basen mnie rozwalil . Travis jest bogiem a FMX nałogiem !! :twisted: Ten moment był zaj****** :twisted: . Ciekawe co się stało Travisowi po tym? Tego dowiemy sie w filmie TRAVIS PASTRANA & THE NITRO CIRCUS 3 :] Co do dalekich lotow to pamietam jak w NC 2 Koles na 250 skakal ponad 280 feat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 A co myslicie o polskim freestylowcu Dariuszu Klopocie ja mysle ze jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi