Krzysiek3miasto Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Szczeze to nie za bardzo widzi mi sie enduro bo zaraz bedzie mnie korcilo zeby wyjechac na ulice a po tym jak bracki stracil sledzione w wypadku na scigu matka sie stresuje i jak mnie zlooka to bedzie przypal... Poza tym nie lubie endurakow sa dla mnie bezpulciowe :-D Moze faktycznie wezme sete i ja jakos przyblokuje (albo sam sie przyblokuje :evil:) Nie chce bawic sie w sprzedawanie moto potem szukanie nowego po jednym sezonie a tak mial bym spokuj z seta na conajmniej 2 lata... Co do tego jakie moto brac to SX raczej odpada bo zeby wyrwac sztuke z dobrego rocznika trzeba wylozyc kolo 8000 a mniej wiecej tyle kasy bede mial na crossa+stroj... Wole kupic moto ze starszego rocznika niz jezdzic w adidaskach czy jakis butach za 150zl ktore w razie paciaka nic mi nie pomoga... Slyszalem duzo dobrego o Yz poza tym mam zaufanie do Yamahy bo moj skut nigdy mnie nie zawiodl mimo ze jest z 98'... Nawet jesli ma slaby dol to nic bo dla mnie jak slaby by nie byl i tak bedzie ogromny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Szczeze to nie za bardzo widzi mi sie enduro bo zaraz bedzie mnie korcilo zeby wyjechac na ulice a po tym jak bracki stracil sledzione w wypadku na scigu matka sie stresuje i jak mnie zlooka to bedzie przypal... Poza tym nie lubie endurakow sa dla mnie bezpulciowe Moze faktycznie wezme sete i ja jakos przyblokuje (albo sam sie przyblokuje ) Nie chce bawic sie w sprzedawanie moto potem szukanie nowego po jednym sezonie a tak mial bym spokuj z seta na conajmniej 2 lata... Co do tego jakie moto brac to SX raczej odpada bo zeby wyrwac sztuke z dobrego rocznika trzeba wylozyc kolo 8000 a mniej wiecej tyle kasy bede mial na crossa+stroj... Wole kupic moto ze starszego rocznika niz jezdzic w adidaskach czy jakis butach za 150zl ktore w razie paciaka nic mi nie pomoga... Slyszalem duzo dobrego o Yz poza tym mam zaufanie do Yamahy bo moj skut nigdy mnie nie zawiodl mimo ze jest z 98'... Nawet jesli ma slaby dol to nic bo dla mnie jak slaby by nie byl i tak bedzie ogromny Wiesz zalezy gdzie masz jezdzic... Enduro sprawdzi sie duzo lepiej od mx w terenie takze nie mow ze jest bezplciowe, natiomiast cross bedzie lepszy na torze. Za 6000zł to bierz YZ'ke, bo SX za ta kase to jeszcze ten z kopniakiem z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Jakabym miał wydac 6 tyś to kupiłbym honde cr 125, jakbym miał kupywac krosówke bo normlanie to bym DR 350 wzioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Tutaj stoi w Czechach yz 125 z 2000 roku za 7 tys. pln /50 tys koron/, cene zawsze mozna negocjowac.http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=18817&fid= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek3miasto Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie interesuuje mnie jadza po polach lasach itp po poligonach bede jezdzil tylko zeby dojechac na tor i tam smigac... Ta Yz ladna ale kto mi ja sciagnie :/ Niby czechy nie sa az tak daleko ale zawsze... Podajcie mi stronki gdzie mozna poszukac fajnych zagranicznych sprzetow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Podajcie mi stronki gdzie mozna poszukac fajnych zagranicznych sprzetow... www.ebay.dewww.ebay.comwww.mobile.dewww.allegro.plwięcej nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Wszystkie sprzety z Czech sciaga gosc ze strony www.motocross.prx.pl , bierze za fatyge 500 zeta i motocykl mozesz zamowic kurierem pod sam dom.Acha, wiecej motocykli z Czech /duzy wybor/ mozesz ogladnac na stronie:www.tipmoto.com . Zeby obliczyc cene w zlotowkach mnozysz cene w koronach czeskich razy 0,14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie gadajcie pierdół że na SX trzeba mieć 8000zł bo w Czechach te sprzęty są tańsze od japońców. Ja po EXC wybieram się właśnie do Czech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie gadajcie pierdół że na SX trzeba mieć 8000zł bo w Czechach te sprzęty są tańsze od japońców. Ja po EXC wybieram się właśnie do Czech.to ile kasy masz zamiar przeznaczyć w sumie na tego exc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 SiemkaSorry że zaśmiecam temat, ale mam pytanko, czy z Czech można sprowadzić motocykl enduro 125 zarejestrowany na motorower :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Jak dobrze poszukasz to tak.Ja ze Słowacji miałem ściągnąć crossa,ale dzwoniłem i już oferta była nie aktualna.I kupiłem w Niemczech od kolesia co się znał na crossach super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 to ile kasy masz zamiar przeznaczyć w sumie na tego exc? 9000zł ale 1000zł przeznaczam na buciki FOX-a bo są w promocji dlatego 8000zł wiecej nie mam ale może dozbieram do końca roku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 9000zł ale 1000zł przeznaczam na buciki FOX-a bo są w promocji dlatego 8000zł wiecej nie mam ale może dozbieram do końca roku. Pozdrono to co mówisz żeby nie gadali pierdół że na sx'a trzeba mieć 8000zł jeśli sam chcesz za tyle kupić? :evil:a przypominam ci przy okazji że do ceny za którą kupisz exc w czechach, musisz doliczyć 22%VAT, 6% cło i 1000zł około za rejestrację. chyba że oczywiście nie chcesz go rejestrować to wtedy wszystkie te opłaty odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Po pierwsze -> rzadnej rejestracji 8) Po drugie tak mam 8000zł na sprzęt ale to nie znaczy że akurat tyle trzeba mieć na SX/EXC w Czechach. Ja osobiście spoktkałem się np. z SX za 6500zł w przeliczeniu na Polskie zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 SX za 6500zł w przeliczeniu na Polskie zł.Rok 98 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi