Skocz do zawartości

Co na poczatek??

Rekomendowane odpowiedzi

Szczeze to nie za bardzo widzi mi sie enduro bo zaraz bedzie mnie korcilo zeby wyjechac na ulice a po tym jak bracki stracil sledzione w wypadku na scigu matka sie stresuje i jak mnie zlooka to bedzie przypal...

Poza tym nie lubie endurakow sa dla mnie bezpulciowe :-D Moze faktycznie wezme sete i ja jakos przyblokuje (albo sam sie przyblokuje :evil:) Nie chce bawic sie w sprzedawanie moto potem szukanie nowego po jednym sezonie a tak mial bym spokuj z seta na conajmniej 2 lata...

Co do tego jakie moto brac to SX raczej odpada bo zeby wyrwac sztuke z dobrego rocznika trzeba wylozyc kolo 8000 a mniej wiecej tyle kasy bede mial na crossa+stroj... Wole kupic moto ze starszego rocznika niz jezdzic w adidaskach czy jakis butach za 150zl ktore w razie paciaka nic mi nie pomoga... Slyszalem duzo dobrego o Yz poza tym mam zaufanie do Yamahy bo moj skut nigdy mnie nie zawiodl mimo ze jest z 98'... Nawet jesli ma slaby dol to nic bo dla mnie jak slaby by nie byl i tak bedzie ogromny :D

Szczeze to nie za bardzo widzi mi sie enduro bo zaraz bedzie mnie korcilo zeby wyjechac na ulice a po tym jak bracki stracil sledzione w wypadku na scigu matka sie stresuje i jak mnie zlooka to bedzie przypal...  

Poza tym nie lubie endurakow sa dla mnie bezpulciowe  Moze faktycznie wezme sete i ja jakos przyblokuje (albo sam sie przyblokuje ) Nie chce bawic sie w sprzedawanie moto potem szukanie nowego po jednym sezonie a tak mial bym spokuj z seta na conajmniej 2 lata...  

Co do tego jakie moto brac to SX raczej odpada bo zeby wyrwac sztuke z dobrego rocznika trzeba wylozyc kolo 8000 a mniej wiecej tyle kasy bede mial na crossa+stroj... Wole kupic moto ze starszego rocznika niz jezdzic w adidaskach czy jakis butach za 150zl ktore w razie paciaka nic mi nie pomoga... Slyszalem duzo dobrego o Yz poza tym mam zaufanie do Yamahy bo moj skut nigdy mnie nie zawiodl mimo ze jest z 98'... Nawet jesli ma slaby dol to nic bo dla mnie jak slaby by nie byl i tak bedzie ogromny

Wiesz zalezy gdzie masz jezdzic... Enduro sprawdzi sie duzo lepiej od mx w terenie takze nie mow ze jest bezplciowe, natiomiast cross bedzie lepszy na torze. Za 6000zł to bierz YZ'ke, bo SX za ta kase to jeszcze ten z kopniakiem z lewej strony

Nie interesuuje mnie jadza po polach lasach itp po poligonach bede jezdzil tylko zeby dojechac na tor i tam smigac... Ta Yz ladna ale kto mi ja sciagnie :/ Niby czechy nie sa az tak daleko ale zawsze... Podajcie mi stronki gdzie mozna poszukac fajnych zagranicznych sprzetow...

Wszystkie sprzety z Czech sciaga gosc ze strony www.motocross.prx.pl , bierze za fatyge 500 zeta i motocykl mozesz zamowic kurierem pod sam dom.

Acha, wiecej motocykli z Czech /duzy wybor/ mozesz ogladnac na stronie:

www.tipmoto.com . Zeby obliczyc cene w zlotowkach mnozysz cene w koronach czeskich razy 0,14.

9000zł ale 1000zł przeznaczam na buciki FOX-a bo są w promocji dlatego 8000zł wiecej nie mam ale może dozbieram do końca roku. Pozdro

no to co mówisz żeby nie gadali pierdół że na sx'a trzeba mieć 8000zł jeśli sam chcesz za tyle kupić? :evil:

a przypominam ci przy okazji że do ceny za którą kupisz exc w czechach, musisz doliczyć 22%VAT, 6% cło i 1000zł około za rejestrację. chyba że oczywiście nie chcesz go rejestrować to wtedy wszystkie te opłaty odpadają.