piasektt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witajcie kupilem KDX'a dopiero w tym roku i jak narazie szykuje go do sezonu... znalazlem juz gdzie sa zabazpieczenia i juz sie zucam do ich sciagania ;) mam zato problem innej natury... otorz mialem wycieki z przedniego amora [zawieszenie UPS] i wymienilem uszczelniacze... pozostaje mi tylko pytanie Ile oleju wlac do amorow? i jak by ktos mial to przydala by sie serwisowka :) Z gory dzieki za odp i pozdrawiam Snogard :) Pisz po Polsku w innym wypadku dostaniesz bezpłatny urlop na 7 dni! Tyczy się to innych „humanistów” to nie forum bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Witam!!! Mam pytanko odnośnie kdx-aCzy części silnikowe od kx-a z 93r będą posowały do kdx-a??Dokładnie chodzi mi o dekiel sprzęgła, pompe wodna i dyfuzor....Czekam na waszą pomoc..pozdro Edytowane 22 Lutego 2008 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam!!! Mam pytanko odnośnie kdx-aCzy części silnikowe od kx-a z 93r będą posowały do kdx-a??Dokładnie chodzi mi o dekiel sprzęgła, pompe wodna i dyfuzor....Czekam na waszą pomoc..pozdro Gdzieś kiedyś na forum było, że KDX z 93 r. to jak KX z 91 r.(oczywiście w przenośni - chodziło o części). Poszukaj w tym temacie - tylko 14 stron :icon_twisted: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No właśnie pisało ,ze 91, ale mi chodzi o kx-a 93rEwentualnie może wie ktoś gdzie moge dostać w/w części?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) No właśnie pisało ,ze 91, ale mi chodzi o kx-a 93rEwentualnie może wie ktoś gdzie moge dostać w/w części?? Nie na 100%, ale Olek Edytowane 22 Lutego 2008 przez Marker15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam!!!Już oblukałem ze silnik kx 93 jednak rozni sie od 91....Potrzebuje takich cześci:-Dyfuzor-Kompletny dekiel od strony sprzęgła z pompa wodna-Gaźnik( myślę ze od innego sprzeta powinien pasować)-Kopkę-Dźwignie zamiany biegów-Tarczę hamulcowa przednia-tylni amorMoże ktoś wie gdzie mógłbym dostać poszczególne z nich? Nie chodzi mi o nowe, bo po sklepach to nie które sobie znajdę :icon_mrgreen: na allegro też nie ma tego za wiele... Został mi chyba tylko ebay, chyba , ze ma ktos jakieś namiary gdzie mógłbym dostac te części.....pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexxam Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Witam. Mam pytanko, a raczej moj kolega ktory przez weekend nie ma dostepu do kompa. Przejdzmy do rzeczy. Jak zdjac glowice w kdx 125? Nie piszcie ze trzeba odkrecic te nakretni na gorze bo juz to zrobil. Dobra juz nieaktualne kumpel sobie poradzil. Edytowane 15 Marca 2008 przez dexxam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Panowie czy tloczek i korba do kdxa 200, 250 jest dostepna od reki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Panowie czy tloczek i korba do kdxa 200, 250 jest dostepna od reki? A może lepiej będzie jak poszukasz i popytasz w sklepach a nie na forum? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A może lepiej będzie jak poszukasz i popytasz w sklepach a nie na forum? A czy to problem odpowiedziec, wkoncu to jest forum.Nawet nie wiem w jakich sklepach szukac, a jestem ciekawy czy tez rzeczy do kdx 200 dostanie na polskim rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 A czy to problem odpowiedziec, wkoncu to jest forum.Nawet nie wiem w jakich sklepach szukac, a jestem ciekawy czy tez rzeczy do kdx 200 dostanie na polskim rynku. w Olek motocykle są te części chyba od ręki...a jak nie to w kilka dni zapewne :icon_twisted: no tak żeby nie było :D ja tez poluje na KDXa i chyba to już na dniach...ale zobaczymy co będzie :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam potrzebuje lewego tylnego bocznego plastiku do kdxa 125, wiec jak ktos chce sprzedac jestem chetny :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam!Może mi ktoś podać jakies info o kdx 250? (moc, waga) I ogólne wrażenia z jazdy jeśli ktoś jeździł. Pozdro! Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Hehe Kamsel.....leniwcu :P masz te info w tym właśnie temacie...włóż trochę wysiłku i przeczytaj....ciekawe rzeczy tam są :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam!!Jak tam z dostępnością części w Polsce do KDX 200, 220, albo 250??Jakie są różnice w tych modelach, poza mocą??pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi