TIJO Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja mam pytanie ile km ma KDX 125 :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja mam pytanie ile km ma KDX 125 Enduroguy'a coś powyżej 30 :) nie wiem czasem czy nie 32 :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 TIJO napisał:Ja mam pytanie ile km ma KDX 125 Enduroguy'a coś powyżej 30 nie wiem czasem czy nie 32 No pewnie jakos tak :) . Mocowo bardzo podobnie do RX12552KM Myślałem' date=' że to spokojniejsze enduro Chyba za taką cenę nic lepszego się nie kupi. [/quote']To jest hardenduro w 100%!! W testach porownawczych wystepuje razem z EXC250' date=' WR250, RMX250 . Podają wspolne dane co do ustawienia zawieszenia w KDX250 i KX250 takze podejrzewam ze zawieszenie jest takie same (moze poza sprezynami). Ogolnie KDX250 to uterenowiony KX250 ( tak jak EXC i SX)jak w ogóle się tym jeździ?Ja tylko moge mowic to co mi Marek powiedzial i jego inni uzytkownicy. Zawieszenie wybiera kazda nierownosc i jak na wiek motocykla jest naprawde na zaawansowanym poziomie (pelna regulacja przod tyl) no a prowadzenie to poezja (tak jak i waga- jest naprawde bardzo lekki). Rozmawialem raz z uzytkownikiem takiego sprzeta i mowil ze jego kumpel ma KX250 93' to maszyny na prostej ida leb w leb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 a dlaczego KDx 200 jest w Polsce spotykany tak rzadko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 a dlaczego KDx 200 jest w Polsce spotykany tak rzadko?Mi się wydaje że to taka dziwna pojemnośc 200 :) bo normalnie to 125 i 250.Zresztą KDX'ów wszystkich jest mało na rynku motocyklowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ja mam pytanie czy w Kdx'ie 125 jest plastikowy czy metalowy bak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Krótko zwięźle i na temat :tak jest bak plastikowy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Krótko zwięźle i na temat :tak jest bak plastikowy Krótko zwiężle i na temat: niestety bak jest metalowy :) . WRE i RX tez chyba maja metalowe czy mi sie tylko zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 niestety bak jest metalowy Ej to czego jak widziałem u mnie KDX w komisie i oglądałem go i miał na 100% bak plastikowy.Może przełożony od czegoś innego? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ej to czego jak widziałem u mnie KDX w komisie i oglądałem go i miał na 100% bak plastikowy.Może przełożony od czegoś innego? Albo to nie byla seta albo zalozyl od KX'a bo jest taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mam jeszcze pytanko :) Czy miałbym szanse z dr 350 ? Chodzi mi o to że mozliwe że stane sie posiadaczem kdx'a 125, a kolega moze dr'ki 350 i nie wiem czy bede w stanie go dogonić na prostych i w terenie :roll: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 >DANIEL<dasz rade ,poradzisz se z DR-ka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mam jeszcze pytanko Wink Czy miałbym szanse z dr 350 ? Chodzi mi o to że mozliwe że stane sie posiadaczem kdx'a 125, a kolega moze dr'ki 350 i nie wiem czy bede w stanie go dogonić na prostych i w terenie Rolling Eyes Question Na torze będziesz szybszy ale jeżeli chodzi bagna i podjazdy to on będzie z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Na torze będziesz szybszy ale jeżeli chodzi bagna i podjazdy to on będzie z przodu. A na zwykłych polnych i leśnych drogach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 A na zwykłych polnych i leśnych drogach ?tez niestety bedziesz lykal piach z pod kół :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi