wats Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 WowW gościu niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blablabla Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 http://www.skutery.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Po prostu jak rodzice kupowali skuter dla syna to zapomnieli pokazać jak się na nim jeździ i synek sam się nauczył... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Po prostu respekt dla mlodego za umiejetnosci. Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 O w morde 8O Dobrze wymiata. RESPEKT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Na stronie Klubu 96.motolagow.pl są zdjęcia chłopaka jeżdżącego na WR250, jak ktos był na zlocie w Zielonej Górze na parkingu Auchan, to mogł zobaczyć umiejętności chłopaka na żywo.. Ja widziałem i RESPECT.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie , nie , nie chlopak mnie poryl ... DUZE BRAWA DLA NIEGO ! Wymiatasz !!! Naprawde jestem pod wrazeniem 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał529 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Nie wiem jak bylo u was ale po kliknieciu w link pokazuje mi sie strona http://s45.yousendit.com/expired.aspx z tym adresem i nic tam sie nie sciaga. czy tam sie gdzies szuka? czy wam sie odrazu sciagnelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Czapla już pogonił skuter i na następny sezon szykuje sie a cos wiekszego i konwencjonalnego(duże koła, biegi, hamulec w nodze...). Napewno będzie mu dużo łatwiej ale nie tylko ja jestem ciekaw jak szybko sie przestawi na duży, trudniejszy w ogarnięciu i wybaczjący mnie j błedów sprzęt. Coprawda jeszcze nie będzie latał żadnym sportowym motocyklem klasy 600-1000 ale mimo wszystko będize miał dużo trudniej.Ja myśle że max kilka tygodni i będzie sobie dobrze radził(nie tak dobrze jak na skuterze ale również dobrze...) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 A jaki ma mieć ten motocykl? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 A jaki ma mieć ten motocykl? :?: Chyba jeszcze ostateczna decyzja nie zapadła ale coś czuje że jakaś Yamaha... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał529 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 :oops: a czy mógłby ktos zobaczyc jeszce raz ten link czy dziala bo u mnie sie tylko strona pokazuje i si enic nie sciaga :oops: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Juz nie mozna sciagac z tego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi