warrior.gwe Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam Chwalę się, bo takimi czynami trzeba się chwalić.Moja kochana żonka Emi w miniony piątek odebrała prawko na motor.Egzam zdała za pierwszym razem.Teraz jeszcze przed zakończeniem sezonu łapie piersze jazdy na naszym krążowniku.Ciężko ale to zuch dziewczyna i daje radę. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowa86 Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 NO to GRATULACJE!!!! To teraz jak Cie niebedzie w domu to bedzie Ci wykradala moto i bedzie jezdzila podrywac chłopców :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 No to problemy tuż, tuż ... :P . To o czym piszesz jeszcze przede mną. Ale moja połówka zdaje dopiero wiosną. Więc wydatki będę na wiosnę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Moje gratulacje dla piękniejszej cześci. W zasadzie pomysł jest super, ale jak dla mnie w grę wchodzi tylko drugie moto. Motoru i żony się nie pożycza... Nawet żonie... :( A tymbardziej miałbym być plecaczkiem...???!!! Nigdy...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 hehe, ja mojej żonie bym nie dał zrobić prawka :( pierwsze to by mi brała motor, tak to sobie bedzie jeździła jako plecaczek.Jeszcze chyba nie naucze jej jeździć na snowboardzie,bo nawet teraz jak bede sie chciał gdzieś wyrwać sam z kumplami na deske to musiałbym ją brać,trzeba chwile rozłąki :P hehe,ale do małżenstwa jeszcze daleko wiec do końca sie nie wypowiadam. Ale dla twojej żony : Gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 hehe' date=' ja mojej żonie bym nie dał zrobić prawka :) pierwsze to by mi brała motor[/quote'] Hehe, :-D z tego samego powodu ja nie dam zrobić prawka mojemu mężowi :D (sama dopiero jestem w trakcie robienia :oops: )moje moto (którego jeszcze nie mam) będzie mi zabierał ?? :roll: mowy nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi