zielorz Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 P.S Husqvarna TC nie ma homologacji. Wersja z homologacją nazywa się TE więc nie uogólniaj prosze że "TC może mieć homologacje ale nie musi" bo wychodzi z tego bzdura http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70765456 TC z homologacja p.s. Uparta ze mnie bestia :mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 P.S Husqvarna TC nie ma homologacji. Wersja z homologacją nazywa się TE więc nie uogólniaj prosze że "TC może mieć homologacje ale nie musi" bo wychodzi z tego bzdura http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70765456 TC z homologacja p.s. Uparta ze mnie bestia :mrgreen: pozdro Hehe no prawie ci sie udało tylko że to po prostu cross z papierami a nie homologacją ;) :) Możesz sobie zarejestrować i mieć dowód ale chyba sprzętem bez świateł i lusterek daleko nie zajedziesz po asfaltowej drodze :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Najwazniejsze jest OC :) Jak masz OC to w 90% przypadków konczy sie mała łapowka albo ostrzezeniem. A jak ostatnio sie dowiedziałem (od wiosny prawdopodobnie wyprubuje) mozna na sprzet nie zarejestrowany bez homo... wykupic OC. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Najwazniejsze jest OC ;) Jak masz OC to w 90% przypadków konczy sie mała łapowka albo ostrzezeniem. Bo taka niestety jest Polska :D Koniec off topa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M120098moze komus trzeba :?: troche mnie dziwi ze zgubil blache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 P.S Husqvarna TC nie ma homologacji. Wersja z homologacją nazywa się TE więc nie uogólniaj prosze że "TC może mieć homologacje ale nie musi" bo wychodzi z tego bzdura Nie o to chodzi. TC' date=' tak jak każda inna crossówka może mieć homologację, od tego jest opcja zakupu kitu homologacyjnego, odpowiednie badania etc. Możesz sobie zarejestrować i mieć dowód ale chyba sprzętem bez świateł i lusterek daleko nie zajedziesz po asfaltowej drodze No więc właśnie tak jest. Po prostu często zdarza się, ze po zarejestrowaniu crossówki na podstawie kitu homologacyjnego oraz badań właściciel od razu kit demontuje, a dokumenty ma. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sic_Majster Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Wy juz przesadzacie konkretnie, juz nawet ramy nie mozna sprzedac... co, koles ma trzymac w chacie niepotrzebna mu rame tylko dlatego ze ktos moze ja wykorzystac do kradzionego sprzeta???? to juz nie jego sprawa co sie bedzie dalej z tym dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi