Mishel Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie dla rencistów, tylko dla mnie... inwalidy :twisted: A tak serio to knajpa zajefajna:) da sie w niej nawalić itp:) trza tam iść :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Już sam ten opisik mi się spodobał ;) Także ja również jestem jak najbardziej pozytywnej myśli na temat tego miejsca :DTylko jest aktualnie ,,malutki" problem :? Dostałam właśnie dzisiaj pracę......, ale postaram się, abym mogła mieć ten imprezowy weekend wolny. Walnę jakąś ściemę, no bo przecież nie ma takiej możliwości, że mogłoby mnie zabraknąć na takich baletach i to jeszcze wśród tak doborowego towarzystwa ;) To był taki mały chwyt marketingowy ;) Damy radę! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 jestem jak najbardziej za Wrockiem, w tej wawie tak cholernie drogo...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 i oczywiscie impreza bezalkoholowa :twisted: W takim wypadku może i ja się zjawie :D :-D :twisted: "czemu nie" -dobra muzyka-alkohol- troche miejsca do tańczenia Mishel zapomniałeś dodać, że knajpa chyba nie do spalenia, co jest wielkim plusem patrząc jaka ekipa się zbiera :twisted: :-D :-D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 http://www.odzmierzchudoswitu.pl/index.php - to link do tej budy - potwierdzam, że lokal ma klimacik i trudno go będzie spalić. Proponuję ten lokal. Jeśli ktoś ma coś przeciwko - proszę o veto w przeciągu paru najbliższych dni, albo "niech zamilknie na zawsze " :D Kaśka - może trzeba zacząć liczyć chętnych, bo się jeszcze okaże, że lokal za mały ;) A w ogóle miałem się nie wtrącać ... mam inne odpowiedzialne zadanie :mrgreen: Kasiu, z tego względu, że jesteś założycielem tematu-zmień może treść tytułu z Warszawy na Wrocław, żeby wszyscy wiedzieli, że chodzi o spotkanie we Wrocławiu - nooooooo ....... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 W takim wypadku może i ja się zjawieNo' date=' wreszcie kobieta się odezwała! ;) To Kasiu może nie będziemy tylko dwie ;) mam inne odpowiedzialne zadanie Już podejrzewam jakie :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No to już cztery laski, bo mnie na takiej imprezie też nie może zabraknąć :twisted: "Od zmierzchu do świtu" - jestem jak najbardziej za... :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Kasiu, z tego względu, że jesteś założycielem tematu-zmień może treść tytułu z Warszawy na Wrocław, żeby wszyscy wiedzieli, że chodzi o spotkanie we WrocławiuCholerka ale jak to zmienić?? Instrukcję obsługi forum poproszę [ Dopisane: 06-11-2005, 10:39 ]O i znów coś spierdzieliłam bo nie zacytowało [ Dopisane: 06-11-2005, 10:46 ]O mamo ;) w piątek balowaliśmy z Protem do 4 rano i wczoraj wieczorem padłam na pysk ze zmęczenia więc na 4um nie zaglądnęłam. Nie wiem jak zmienić ten temat z Wa-wy na Wrocław więc proszę mnie nie strofować :D Adu babeczek będzie więcej bo chłopaki pisali, że swoje połówki tyż wezmą. Co do lokalu to już obgadane więc cieszę się bardzo bo ja w tym temacie nie za wiele miałam do powiedzenia. Cieszę się, że w końcu Was zobaczę ;) . [ Dopisane: 06-11-2005, 10:51 ]No nie wiem jak zmienić temat ;) POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Temat zmienisz kilkając w pierwszyn poscie opcję EDYTUJ. I tylko zamiast edytować treść posta zmień tytuł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Moze jakas wstepna rezerwacje w knajpie zrobic stolikow zeby sie potem nie szukac po sali...A miejsce do palenia gum jest? Bo parkiet ma za duzy uslizg :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 I tak łamagą przyjedziesz to po co Ci plac na gumy :?: 8) Knajpa jest w podziemiu ze stromymi schodami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Knajpa jest w podziemiu ze stromymi schodami Hura biere cezete... :lol: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No więc rezerwację zrobimy nie ma z tym problemu. Myślę, że będzie około 25 osób więc tak przyrezerwujemy gdyby okazało się, że jest nas więcej to dostawimy jakiś stolik albo chłopaki wezmą dziewczyny na kolana :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No to już cztery laski' date=' bo mnie na takiej imprezie też nie może zabraknąć [/quote']To się chwali, oj chwali :D Cieszę się' date=' że w końcu Was zobaczę [/quote']Ja również! Bo już się stęskniłam za 4umowymi ,,ryjkami" :mrgreen: albo chłopaki wezmą dziewczyny na kolana Mnieeeeee????? :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Mnieeeeee????? No a kogo mają brać - no przecież' date=' że Ciebie i mnie :mrgreen: [ [i']Dopisane: 06-11-2005, 21:11[/i] ]Temat zmienisz kilkając w pierwszyn poscie opcję EDYTUJ. I tylko zamiast edytować treść posta zmień tytuł ;)Dzięki :!: :!: :!: Nie wiem czy widzieliście ale w końcu się UDAŁO ;) Masz za to u mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi