karola600 Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 PGR spoko spoko psychicznie to ja jestem przygotowana, :notworthy: Kaśka a odstraszyc tak łatwo sie nie dam :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Karola uważaj bo mamy na pokładzie psychoanalityka. ... Kasiu kiedy robimy jakis psychotest :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Na pewno nie sprzątaliśmy dla żadnej laski.. nas trzeba pokochać takimi jacy jesteśmy a zresztą yno motury się liczą :buttrock: :twisted: :mrgreen:Ja was kocham :notworthy: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Jak mamy piwo w lodówie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Jak mamy piwo w lodówie :mrgreen:No nie ukrywając :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 PGR napisał: Jak mamy piwo w lodówie Mr. Green No nie ukrywając Very Happy A jak mielismy wóde w lodowce to wyjsc nie chcialas :buttrock: szacun z**bie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 PGR napisał: Jak mamy piwo w lodówie Mr. Green No nie ukrywając Very Happy A jak mielismy wóde w lodowce to wyjsc nie chcialas :buttrock: szacun z**bie :notworthy:Ehhh... co ta święta woda robi z człowieka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja was kocham ...No to powiało grozą... grrrrrr :twisted: A w to, że na melinie PGR-a było czysto jakoś nie chce mi się wierzyć Będzie na weekend, bo wizytacja rodziców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Niestety moj plan lekcji sie zmienil i zjazd przelozono na 10-11. 12.Z tego powodu nie bedzie mnie we Wrocku 3. 12 :oops: - jaka szkoda !! Nie bylo mi dane Was poznac, teraz zapewne juz nikt nie przygotuje karteczki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Kudłaty - czy w tej salce, którą zamówiłeś zmieści sie więcej niż 30 osób ?Bo choć zniechęciliście Michała swoimi rubasznymi tekstami, to i tak mamy w tej chwili 40 osób ! PGR - Ty masz zdaje się jeszcze jakiś dodatkowy namiar na Kudłatego, bo znowu zapomniał loginu i hasła. :-) Cóż proces "rezerwacji" z pamięcia ludzką czyni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Czy mi się zdaje czy w tytule tego tematu niegdyś było "od 12 strony konkrety" ? :roll: Kudłaty zapytaj w Rockerze czy są dobrze ubezpieczeni :notworthy: A propos znalazłem taką melinę we Wrocku pod tytułem Dom Turystyczny Trio ( :lol: ) czy jakoś tak. Wiecie coś o tym obiekcie? I czy nazwa oznacza to co myslę? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Dom Turystyczny TrioTaaaa - to trzech razy sztuka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Oki, ja taka watpliwosc mam co do tego piatku: 30 zeta za rezerwacje przeznaczone na konsumpcje. A jak na ten przyklad ja albo moja pani nie przepijemy tych 30 zeta? To co? Reszta idzie sie je... znaczy na pokrycie szkod czy oddaja? Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 nie przejmuj sie ... my przepijemy twoja kase jak nie dasz rady ... Morzesz na nas liczyc :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 A jak na ten przyklad ja albo moja pani nie przepijemy tych 30 zeta?To znaczy, że Cię zjeby południowe więcej nie zaproszą :-D Eeeeee nie przewidywaliśmy takiej opcji ... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi