BejZ Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 10 minut na każdego to 30 * 10 = 300min. 300/60=5godzin. Zanim jedna piąta się przedstawi to jedną drugą będzie trzeba z pod stołu zbierać. :-D :twisted: No może trochę przesadzam. :mrgreen: Mi to tam obojętne gdzie pijemy, przeca koncert nie będzie trwać przez całą noc tylko przez kilka godzin, ale "Od zmierzchu ..." też jest ok. Granda będzie tak czy owak. :) :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Oj oj zrobię wszystko co by tam się znaleźć. A łatwo nie będzie.Koszulka uprana, kartka się znajdzie. I mam nadzieje że w razie czego jakiś mały placyk do kimania też. Nie obiecuję ale bardzo chę.HEJ a gdzie nasze moderatorki????? Może się nie ujawniają i chcą nas nakryć bez zapowiedzi!!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 I na koniec: wiem' date=' że ciężko zapanować nad emocjami, ale poczytajcie ze zrozumieniem posty Michała, on ma trochę racji. Trochę podkreślam. Bo to co się dzieje powyżej przeraża połowę forumowiczów [/quote']Ciężko przerażony, to ja jestem ilością stron tego tematu 8O :mrgreen: , ale myślę, że nie ma tu zastosowania przysłowie o krowie, co dużo ryczy... :twisted: :-D :) Byłoby szkoda niektórych obiecanek :oops: 8) A z konkretów, to ileż ten koncert będzie trwał? Przecież chyba nie pól nocy. Zdecydowana większość powinna przetrwać :D :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Prot: O tym darcie to jak samo imie mówi powiedział DARek czyli Browarny. Mi koncert w zupełności nie przeszkadza weźmiemy szanowne 4umowiczki w obroty pod sceną :D Ale pytanie czy Kudłatemu uda się zarezerwować ok 30 miejsc tego wieczoru kiedy będzie koncert... Jeśli tak to wbijamy do Rockersa i BASTA :!: I kończymy dywagacje nt. miejsca pobojowiska. Co do karteczek z opisem to jak chcecie to sobie je róbcie. Ja dość sporą grupę z zapowiedzianych juz znam a resztę bardzo chętnie poznam i nie będzie mi chyba do tego potrzebna kartka. Bardziej się przyda dzban piwa do zapoznania z chłopakami i kielonki na Brudzia z dziewczynami :) Co do moderatorów to oczywiście tak jak i reszta plebsu z tego 4um sa mile widziani na naszym mini zlociku :!: Więc chłopaki wbijać śmiało :!: Już większośc z modów widziałem w akcji ( ;) ) i stwierdzam, że się nadają 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 hejka Toscie posta uwalili :D , przeczytalem pierwsza storne i to chyba wystarczy.Impreza jak zawsze tylko w nieco wiekszym kolku grzesznikow :twisted: przyznam propozycja ciekawa i warta przemyslenia 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 No dobra poczytałem i... zaczynam przekonywać połówkę żeby jednak nie jechała. - czujesz Browarny to co ja ? Tylko co ja mam począć' date=' skoro założycielką tematu jest Kaśka ?!?!? :D Ale pytanie czy Kudłatemu uda się zarezerwować ok 30 miejsc tego wieczoru kiedy będzie koncert... Jeśli tak to wbijamy do Rockersa i BASTA I kończymy dywagacje nt. miejsca pobojowiska.I to mi się podoba ! Rockers i kończymy dyskusję. Puściłem informację na PW Kudłatemu z ofertą pomocy techniczno-finansowej. (Kudłaty słyszy ? Proszę natychmiast odebrać info na PW!!! )Myślę, że nie będzie problemu. Najwyżej się te 30 biletów wcześniej kupi.Mam jeszcze konia trojańskiego w postaci Kaśki. Gdzie diabeł nie może ...A z konkretów' date=' to ileż ten koncert będzie trwał?[/quote']Spoko - myślę, że do 1,5 godziny max. Jak ja wytrzymam to Ty też :) - w końcu to nie piłowanie baniaka w wersji na skrzypce i puzon w filharmoni, a poza tym młodszy jesteś :-) dasz radę.Tak więc: oficjalne balety 3 grudnia - Rockers we Wrocławiu, ul. Braniborska 2/10; AMEN.[/b]"]http://www.dlastudenta.pl/lokale/index.php...l&id=455 [ Dopisane: 10-11-2005, 23:43 ][/size]' target='_blank'>http://www.rocker.do.pl/[s...size=12] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 DOBRA. JESZCZE TYLKO NIECH KUDŁATY SIĘ SKONTAKTUJE Z PROTEM VIA PW JAK WYGLĄDA SPRAWA I PROSIMY O INFO. OPISY IMPREZY POCZYNIMY PO IMPREZIE. NA RAZIE DAWAJCIE TYLKO PYTANIA I SUGESTIE CZYSTO ORGANIZACYJNE BO I TAK SIĘ JUŻ NIE MOŻNA ODNALEŹĆ W TYM BURZLIWYM TEMACIE :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Dziś postaram się załatwić wszystko w Rockerze. Może ten koncert odwołamy :D)) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 DObra to czekamy na info.... bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 skoro PGR juz wspomnial o pytaniach.GRUPA POLUDNIE jak z transportem?wszystcy sie laduja w pociag czy moze dalo by sie auta skombinowac i bylo by latwiej szybciej i wygodniej.Koszta czywiscie podzielilo by sie spraweiedliwie (czyli im wiecej masz dochodu tym wiecej placisz) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 przyznam propozycja ciekawa i warta przemysleniaNo wlasnie Virus, u Ciebie pewnie jak zwykle skonczy sie na mysleniu :roll: jak bedzie zdecydowany to daj znaka moze skoczymy jedna bryka (mnie sie pewnie jakis kierowca przyda the day after :D )A propos lokalizacji: w sumie jestem za Zmierzchem (***) ale moze byc i koncert w Rockersie, ja i tak nie bede pamietal gdzie bylem... :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam serdecznie Łobuzy 4umowe :P Trochę mnie nie było i dziś o mało oczopląsu od Waszych postów nie dostałam :mrgreen: czyli jest tak:w piątek idziemy gdzieś 8) tam sobie w sobotę balety w Rockerze (jeśli nas przyjmą) z koncertem i striptizem damsko-męskim :mrgreen: Już kurde nie wiem kto będzie się rozbierał bo ostatnio skończyłam na 7 stronie a Wy do 11 dobiliście.Coś pomiędzy stronami było o plakietkach i gołych cyckach :D ale gdzieś się pogubiłam :D Mnie tam obojętnie co kto sobie na cycki będzie przyklejał, ważne aby Wasze gęby znów zobaczyć :mrgreen: no i w "przyzwoitym" 8O gronie wódziorki się napić.Prot jak na starszaka przystało listę zrobił :!: do mojego postu dodał :!: i teraz wystarczy się dopisywać. Info do mnie lub Prota na PW (On zna moje hasło więc dopisze)Jak ja siem cieszem że Was zobaczem :P :mrgreen: :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 :Ja też znam Twoje haslo... DragStar albo Kaśka :mrgreen: :D Dobra bez spamu już miało być :oops: 8O Ja werbuje ekipe z Łodzi więc jak się zbiora w siłe to będzie już w ogóle prze.... fajnie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam witam no to wrocilem i jeszcze sie nie obudzilem:D Pgr przeciez my cocdzienie mamy imprezy:D Wiec kolejna zawsze !!!! JESTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 10 minut na każdego to 30 * 10 = 300min. 300/60=5godzin. Zanim jedna piąta się przedstawi to jedną drugą będzie trzeba z pod stołu zbierać. Very Happy Twisted Evil No może trochę przesadzam. Mr. Green Hejka,no wiesz jak możesz tacy słabi to chyba nie jesteśmy, żeby pod stół wpadać hehe gwoździa przybić czy gazete przeczytać i owszem ale pod stół :D:Ppozdrojerry ==============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi