Skocz do zawartości

Fazer to jest to! ( FZS , FZ )

Rekomendowane odpowiedzi

Na tych fotkach z komórki w zasadzie nic nie widać- kazdy zajechanyczy nie wygladał by tak samo-.

Jeśli chodzi o kolory - tez mam z 2000 r srebrnego. Wiec Widocznie produkowali.

Tu bym bardziej zwrocil uwage na zegary - widac zlota obwodke a taka byla w modelach 1998-1999.

Od 2000 do 2001 zamiast zlotego bylo "carbonowe".

pozdr,

ladzior

Tu bym bardziej zwrocil uwage na zegary - widac zlota obwodke a taka byla w modelach 1998-1999.

Od 2000 do 2001 zamiast zlotego bylo "carbonowe".

pozdr,

ladzior

Jesteś pewny??? Patrzyłem właśnie na allegro i było tam parę Fazerów z 2000 i każdy miał złotą obwódkę zegarów, dopiero w roczniku 2001 dopatrzyłem się karbonowej, ale dzięki za spostrzeżenie i w takim razie zwracam się z prośbą jeśli ktoś posiada Fazerka z 2000r to niech napisze jaką ma obwódkę zegarów.

Jesteś pewny??? Patrzyłem właśnie na allegro i było tam parę Fazerów z 2000 i każdy miał złotą obwódkę zegarów, dopiero w roczniku 2001 dopatrzyłem się karbonowej, ale dzięki za spostrzeżenie i w takim razie zwracam się z prośbą jeśli ktoś posiada Fazerka z 2000r to niech napisze jaką ma obwódkę zegarów.

Złota jest ok, karbonowa była od 2001 roku.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

Dzięki, za odpowiedz. W takim razie udaję się na oględziny, choć nie jest tak blisko... ale mam nadzieję, że będzie warto :crossy:

Jeśli ktoś ma jeszcze ochotę rzucić okiem to dodałem parę fotek, które dostałem dziś z rana, może ktoś coś jeszcze zauważy: http://orfi.uwm.edu.pl/~nagly/Fazer/

Oooo racja racja!

Rozpedzilem sie, sorki :)

Co do tego srebrnego - sporym atutem sa kufry z mocowaniem, widze ze H&B a to kolo 1000 do przodu. Targuj sie natomiast na opony, trzeba na to liczyc 800-1000zl (zakladam, ze bedziesz kupowal nowe dobre gumy).

pozdr,

ladzior

Oooo racja racja!

Rozpedzilem sie, sorki :D

Co do tego srebrnego - sporym atutem sa kufry z mocowaniem, widze ze H&B a to kolo 1000 do przodu. Targuj sie natomiast na opony, trzeba na to liczyc 800-1000zl (zakladam, ze bedziesz kupowal nowe dobre gumy).

pozdr,

ladzior

no realnie nawet 800 na samych oponach nie jest do utargowania przy sprzęcie takim jak Fazer (tanim), ale 200-300 to już tak

no realnie nawet 800 na samych oponach nie jest do utargowania przy sprzęcie takim jak Fazer (tanim), ale 200-300 to już tak

Nie pisalem, ze tyle ma utargowac tylko by takiego argumentu uzywal podczas negocjacji :D

pozdr

ladzior

Pochwale sie od miesiaca jestem w posiadaniu fazerka i jestem milo zaskoczony tym motocyklem kupilem w promexie tam tylko zadbane sztuki :notworthy:

Witam w klubie fazerowiczów :icon_razz:

dzis jazda fazerkiem drogo mnie kosztowala zlapali mnie na radar 200 zl i 6 p karnych :)

Fiu fiu, no niemiły poczatek sezonu :clap:

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...

Zapytam jeszcze tutaj...

Zmieniał ktoś orginalne zegary na jakieś inne? np od R1 :icon_mrgreen:

Chętnie wszystkie informacje :)

Pozdro 6set

titto

Edytowane przez titto

dzis jazda fazerkiem drogo mnie kosztowala zlapali mnie na radar 200 zl i 6 p karnych :crossy:

Hejka :smile: zibi9 dobrze, ze nie gleba reszte da sie przezyć :D

dzis jazda fazerkiem drogo mnie kosztowala zlapali mnie na radar 200 zl i 6 p karnych :cool:

Hejka :icon_razz: zibi9 dobrze, ze nie gleba reszte da sie przezyć :flesje:

Hejka :) zibi9 dobrze, ze nie gleba reszte da sie przezyć :biggrin:

jakos to przezyje a o glebie nawet niemysle tylko ciekawi mnie ile by mi dowalili jak dzien wczesniej smigalem ponad 200 :biggrin: