nagly Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Dzięki za wypowiedzi, myślę, że w weekend się wybiorę na oględziny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi9 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Pochwale sie od miesiaca jestem w posiadaniu fazerka i jestem milo zaskoczony tym motocyklem kupilem w promexie tam tylko zadbane sztuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Na tych fotkach z komórki w zasadzie nic nie widać- kazdy zajechanyczy nie wygladał by tak samo-.Jeśli chodzi o kolory - tez mam z 2000 r srebrnego. Wiec Widocznie produkowali. Tu bym bardziej zwrocil uwage na zegary - widac zlota obwodke a taka byla w modelach 1998-1999.Od 2000 do 2001 zamiast zlotego bylo "carbonowe". pozdr,ladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Tu bym bardziej zwrocil uwage na zegary - widac zlota obwodke a taka byla w modelach 1998-1999.Od 2000 do 2001 zamiast zlotego bylo "carbonowe". pozdr,ladzior Jesteś pewny??? Patrzyłem właśnie na allegro i było tam parę Fazerów z 2000 i każdy miał złotą obwódkę zegarów, dopiero w roczniku 2001 dopatrzyłem się karbonowej, ale dzięki za spostrzeżenie i w takim razie zwracam się z prośbą jeśli ktoś posiada Fazerka z 2000r to niech napisze jaką ma obwódkę zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Jesteś pewny??? Patrzyłem właśnie na allegro i było tam parę Fazerów z 2000 i każdy miał złotą obwódkę zegarów, dopiero w roczniku 2001 dopatrzyłem się karbonowej, ale dzięki za spostrzeżenie i w takim razie zwracam się z prośbą jeśli ktoś posiada Fazerka z 2000r to niech napisze jaką ma obwódkę zegarów.Złota jest ok, karbonowa była od 2001 roku. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Złota jest ok, karbonowa była od 2001 roku. Dzięki, za odpowiedz. W takim razie udaję się na oględziny, choć nie jest tak blisko... ale mam nadzieję, że będzie warto :crossy: Jeśli ktoś ma jeszcze ochotę rzucić okiem to dodałem parę fotek, które dostałem dziś z rana, może ktoś coś jeszcze zauważy: http://orfi.uwm.edu.pl/~nagly/Fazer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Złota jest ok, karbonowa była od 2001 roku. Oooo racja racja!Rozpedzilem sie, sorki :) Co do tego srebrnego - sporym atutem sa kufry z mocowaniem, widze ze H&B a to kolo 1000 do przodu. Targuj sie natomiast na opony, trzeba na to liczyc 800-1000zl (zakladam, ze bedziesz kupowal nowe dobre gumy). pozdr,ladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Oooo racja racja!Rozpedzilem sie, sorki :D Co do tego srebrnego - sporym atutem sa kufry z mocowaniem, widze ze H&B a to kolo 1000 do przodu. Targuj sie natomiast na opony, trzeba na to liczyc 800-1000zl (zakladam, ze bedziesz kupowal nowe dobre gumy). pozdr,ladzior no realnie nawet 800 na samych oponach nie jest do utargowania przy sprzęcie takim jak Fazer (tanim), ale 200-300 to już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 no realnie nawet 800 na samych oponach nie jest do utargowania przy sprzęcie takim jak Fazer (tanim), ale 200-300 to już tak Nie pisalem, ze tyle ma utargowac tylko by takiego argumentu uzywal podczas negocjacji :D pozdrladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi9 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 dzis jazda fazerkiem drogo mnie kosztowala zlapali mnie na radar 200 zl i 6 p karnych :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Pochwale sie od miesiaca jestem w posiadaniu fazerka i jestem milo zaskoczony tym motocyklem kupilem w promexie tam tylko zadbane sztuki :notworthy: Witam w klubie fazerowiczów :icon_razz: dzis jazda fazerkiem drogo mnie kosztowala zlapali mnie na radar 200 zl i 6 p karnych :) Fiu fiu, no niemiły poczatek sezonu :clap: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Zapytam jeszcze tutaj...Zmieniał ktoś orginalne zegary na jakieś inne? np od R1 :icon_mrgreen: Chętnie wszystkie informacje :) Pozdro 6settitto Edytowane 8 Marca 2007 przez titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 dzis jazda fazerkiem drogo mnie kosztowala zlapali mnie na radar 200 zl i 6 p karnych :crossy: Hejka :smile: zibi9 dobrze, ze nie gleba reszte da sie przezyć :D dzis jazda fazerkiem drogo mnie kosztowala zlapali mnie na radar 200 zl i 6 p karnych :cool: Hejka :icon_razz: zibi9 dobrze, ze nie gleba reszte da sie przezyć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi9 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Hejka :) zibi9 dobrze, ze nie gleba reszte da sie przezyć :biggrin: jakos to przezyje a o glebie nawet niemysle tylko ciekawi mnie ile by mi dowalili jak dzien wczesniej smigalem ponad 200 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 no 7-go otworzyłem sezon 120 km zrobiłem swietna aura :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi