Magister Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 w dniu wczorajszym zostałem posiadaczem FZS 600 z 2003r :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 w dniu wczorajszym zostałem posiadaczem FZS 600 z 2003r :mrgreen: ;)Gratulacje :):) Widzę, że co parę dni grono FZS się powiększa o nowe maszyny :) A teraz dawaj fotki ;):D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Fazer1Fazer2Fazer3Fazer4 kolor tylko nie wyszedł bo sie odbił od scian w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 kolor tylko nie wyszedł bo sie odbił od scian w garazuDobrze jest ;) Kolorek ładnyTo kiedy robimy zlot? :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 no własnie moze by tak jakis zlocik FZS zrobić??? co wy na to ??? w końcu to kultowa maszyna :twisted: p.s. gratulacje dla wszystkich zwłaszcza za gust i intelekt :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 p.s. gratulacje dla wszystkich zwłaszcza za gust i intelekt O gustach się podobno nie dyskutuje, ale na zlot się piszę. Może w Rybniku na zalewie zapraszam W. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 moze byc Rybnik!!! jak dla mnie super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 :D złot ok , ale moze w centrum(pol) kazdy bedzie miał blisko :twisted: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 złot ok , ale moze w centrum(pol)Siwypfk, Rybnik to prawie jak centrum Fazerkiem z Koluszek to jakieś 115 minut :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 :D złot ok , ale moze w centrum(pol) kazdy bedzie miał blisko :twisted: :evil:To po chu żeś Fazera kupował :P jak chcesz mieć na zlot blisko :evil:Skuter trzeba było sobie kupić :PTwardym trzeba być nie mientkim :) z Koluszek to jakieś 115 minutJak we 2 wskoczymy na "gierkówkę" i zaczniemy Fazery sprawdzać to z centrum spokojnie poniżej 100 minut się zejdzie :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Przekonaliscie mnie jestem za , tym bardziej ze bede miał z kim jechac :D :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Twardym trzeba być nie mientkim Boniek, dość często jestem we Wrocku daj jakiś namiar ok. 8) [ Dopisane: 17-03-2006, 17:36 ]Przekonaliscie mnie jestem za , tym bardziej ze bede miał z kim jechac To nieźle trzeba teraz jakąś datę ustalić. Może 27.05.2006 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Twardym trzeba być nie mientkim Boniek, dość często jestem we Wrocku daj jakiś namiar ok. 8) [ Dopisane: 17-03-2006, 17:36 ]Przekonaliscie mnie jestem za , tym bardziej ze bede miał z kim jechac To nieźle trzeba teraz jakąś datę ustalić. Może 27.05.2006 8)Co do Wrocka to ostatnio rzadko bywam ale jakby co zawsze można dać znać na gg albo maila :PCo do terminu to osobiście będę w pracy, ale zawsze można wziąć wolne albo dogadać inny termin tak żeby każdemu w miarę pasowało :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 witam :P jak się pewnie orjentujecie jestem jednym z pierwszych glebowiczów w tym roku :P , no i właśnie chciałem się pochwalić że wczoraj poskładałem się do koopy i odbyłem ponad 40-stokilometrową jazde :P ech zycie znowu nabiera kolorów 8) została mi jeszcze kosmetyka, ale maszynka jest już sprawna i jeździ poprawnie(a to cieszy) na taki Fazerowy(ale nie tylko) zlocik też bym się przejechał(tylko nie wiem jak będe pracował :| ) PS. czy ktoś sie orjentuje kiedy będzie Bemowo :?: (chodzi mi o dokładną date)POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 PS. czy ktoś sie orjentuje kiedy będzie Bemowo Cze Dominik może być ok gdyby udało się spotkać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi