Mizc Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Cześć, mam pytanie do użytkowników crashpadów firmy Zipser. Do wersji FZ6 Fazer S2 2008 polecono mi crashpady od FZ6 GT, które oprócz śruby i ślizgacza obecnych w crashpadach do FZ6 od '04 do '07, mają jeszcze jedną śrubę i płytkę pośrednią. Które crashpady są właściwe, zwykłe, czy te z płytką pośrednią? Dodatkowo instrukcja montażu wskazuje po lewej stronie, śrubę położoną niesymetrycznie wobec śruby po prawej stronie. Błąd w instrukcji, czy też tak macie? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Jak masz oryginalnie zmostkowane to masz problem z glowy :biggrin: A wiecie jak to wogole zmostkowac w warunkach domowych :biggrin: A jak sadzicie wymina zarówek na lepsze da jakis efekt :biggrin: Jak poszukasz dobrze, to gdzieś wcześniej opisałem w tym temacie swoja przeróbkę, z zastosowaniem przekaźnika - tak że na światłach mijania w prawej lampie świeci się włókno od krótkich, a po włączeniu długich włókno od krótkich gaśnie i świeci się tak jak powinno być tylko to od długich. A tak przy okazji pochwale się - od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem kilofazea (2004) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A tak przy okazji pochwale się - od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem kilofazea (2004) :icon_mrgreen: Poka foty :wink: Gratulation. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Panowie a ma ktoś w FZ1 turystyczną szybę puiga, jakieś fotki bym poprosił na maila [email protected] . Teraz mam racingową czarną ale się zastanawiam nad turystyczną, proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Poka foty :wink: Gratulation. Dzięki :flesje: . Wrzucę jakieś foty po weekendzie. Jutro rano lecę do Giżycka - właśnie się pakuję :wink: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ok spoko :wink: Ps. Sławek Ty też Fazera zamieniłeś na FZ1 ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Panowie a ma ktoś w FZ1 turystyczną szybę puiga, jakieś fotki bym poprosił na maila [email protected] . Teraz mam racingową czarną ale się zastanawiam nad turystyczną, proszę o pomoc Zerknij Sławek na mojego bikepicsa (zdjęcia trochę niżej) http://bikepics.com/members/jaquzie/06fz1/ Puig turystyczny zgodnie z prośbą (przyciemniany) :bigrazz: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 no dzięki wielkie, puig już zamówiony i będzie w poniedziałek. Ja zmieniłem w maju na dużego fazera, niestety miałem małą przygodę i aktualnie kuruję sprzęta - kosmetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops_87 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Gratulacje dla nowego sprzetu :biggrin: Wielu kilometrow na nowym fazerku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 widze ze temat dlugi wic zapytam czy istnieje mozlowosc zakupu fzs 600 w dobrym stanie do 8000zł? mam takze kilka pytan: jak to jest z tymi kruccam do gaznikow? co jaki okres trzeba je wymieniac? przy jakich przebiegach trzeba wymieniac rozrzad? wymienia sie sam lancuszek? jaki jest tego koszt? z gory dzieki za odpowiedzi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops_87 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Pamietaj, ze jest taka zlota zasada, ze nic dobrego nie kupisz za tanie pieniadze. Jesli cos jest dobre i niezawodne tak jak fazer :biggrin: to osoba ktora Ci go sprzedaje nie odda Ci go za polowe ceny :bigrazz: Musisz szczegolnie uwazac na wszelkiego rodzaju PROMOCJE I WYSMINITE OKAZJE czesto sa to naciagacze i krentacze. Napisales ze chcesz kupic do 8000 kafli ale nie napisales, ktrory rocznik i ciezko jest cos w tym temacie sie wiecej wypowiedziec :biggrin: Co do kroccy ssacych to wykonane sa one z takiej gumy, ktora potrafi peknac po 4-5 latach eksploatacji, a wynika to z tego ze silnik zawieszony jest na ramie na gumowych blokach a gazniki zamontowane sa na stale do ramy. Gdy zwiekszasz obroty odleglosc pomiedzy silnikiem a gaznikami zwieksza sie a guma sie rozciaga i wkoncu peka "chyba nikt nie lubi jak guma peka :icon_mrgreen: " Pozniejsza wymiana jest kosztowna, wiec przy zakupie trzeba na to zwrocic uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) a rocznik to przeciez nie 2010 :icon_twisted: a raczej bede sie rozgladal za rocznikami 98-2001 kasowo to 8000-8500zl Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez peterr86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops_87 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No wiesz wrozka nie jestem i raczej nie wiem ktory rocznik chcesz kupic. Za 8k cos powinienes dostac nawet dobrze zadbanego przed liftem fazera. A dleczego zdecydowales sie na fazera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jeżeli myślisz o zakupie fazera, to zapraszam do Warszawy. Powoli przymierzam się do sprzedaży mojej fazy. Rok 2001, zakupiony w Irlandii. Co do stanu, nie będę bajerował. Musisz ocenić sam, lub z mechanikiem. Jeżeli coś, to daj info na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) A dleczego zdecydowales sie na fazera fazer dlatego ze jest motocyklem najbardziej uniwersalnym. w sam raz na miasto jak i poza nie. po torze tez widzialem ze daje rade. poza tym jest to naked. Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez peterr86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi