Marecki_ Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Koledzy, mam pewnie banalne pytanie - w jaki sposób ustawić godzinę w moto (FZS 1000), gdyż po włożeniu akumulatora mam nieaktualny czas... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Kurcze w TYSIONCU to nie wiem ale w fz6 trzeba przytrzymać obydwa przyciski przy wyświetlaczu przez kilka sekund... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Zobaczcie jak wygląda przeróbka oryginalnego tłumika w Fazerze 600 FZ6 ale trzeba oglądać od końca.Robiłem to we czwartek a wczoraj to dopiero zostało wysłane ,jeszcz nie wiem jak to dźwiękowo będzie chodziło: http://edzio35.wrzuta.pl/katalog/wszystkie...aust_-fotostory Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 przerabiał ktoś wymianę łańcuszka rozrządu w fzs 600? Jakiego rzędu to są koszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Zobaczcie jak wygląda przeróbka oryginalnego tłumika w Fazerze 600 FZ6 ale trzeba oglądać od końca.Robiłem to we czwartek a wczoraj to dopiero zostało wysłane ,jeszcz nie wiem jak to dźwiękowo będzie chodziło: http://edzio35.wrzuta.pl/katalog/wszystkie...aust_-fotostory Sam jestem ciekaw jaki bedzie efekt dzwiekowy....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Sam jestem ciekaw jaki bedzie efekt dzwiekowy....? Dokładnie. Ciekawe jak to brzmi. No i kwestia wyglądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Kurcze w TYSIONCU to nie wiem ale w fz6 trzeba przytrzymać obydwa przyciski przy wyświetlaczu przez kilka sekund... dzięki, tauzen ma tak samo :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 dzięki, tauzen ma tak samo :bigrazz: Jak tylko będę mógł to pomogę. Trzeba sobie pomagać w naszej "Fazernej" rodzinie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RStarosta Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam Wszystkich Nie wiem czy tutaj mogę ale chciałbym się pochwalić :) od kilku dni jestem posiadaczem Fazerka 1000 :D z 2003 roku :) jeszcze nie miałem okazji nim polatać ale mam nadzieję że już niedługo będzie ku temu okazja :) pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam kolegę! Trafny wybór, tałzen daje niezła adrenalinę :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RStarosta Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Wyobrażam sobie :) w prawdzie w minionym sezonie latałem cruiserem ale brat miał fazera 600 i na nim już można było poczuć niezłą moc... :) tak więc co będzie na tysiączku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broniu84 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam, mam pytanko do osób krórzy mają fazera 600. Mam nie wielkie doświadczenie jeżeli chodzi o motocykle,jeździłem etz 250. szukam wygodnego motocykla, który ma służyć do wszytkiego. Chcę kupic fazera 600 rok 1998-2001. potrzebuje porady, kogoś kto takie moto posiada mianowicie... czy da się fazerem jeżdzić 90 km/h na szóstym biegu? czy takia jazda na najwyższym przełożeniu z prędkością 90km/h nie przeciąża silnika? i czy to nie będzie negatywnie wpływało na kondycje motocykla? proszę doradzcie mi... z góry dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Da się z cała pewnością. Tylko po co? Jeśli obroty będą przy tej prędkości zbyt małe, wrzucasz 5 i też możesz jechać 90km/h przy ciut większych obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 spokojnie da rade, nawet jeszcze z mniejszą prędkością.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam Wszystkich Nie wiem czy tutaj mogę ale chciałbym się pochwalić :) od kilku dni jestem posiadaczem Fazerka 1000 :D z 2003 roku :) jeszcze nie miałem okazji nim polatać ale mam nadzieję że już niedługo będzie ku temu okazja :) pozdrawiam Wszystkich cześć i czołem :wink: nie ma to jak Fazer w litrze :bigrazz: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi