Skocz do zawartości

Fazer to jest to! ( FZS , FZ )

Rekomendowane odpowiedzi

wracając może do tematu mniejszych fazerków, dziś moja FZ6-stka dostała wreszcie to co jej się należało od początku naszej znajomości - nówkę konkret wydech Leo Vince SBK Evolution II, brzmi wow, przy zchodzeniu z obrotów warczy jak wrc, mnie się to podoba, sąsiadom mniej :P

Witam i pozdrawiam kolegów, mnie udało się dzisiaj pokonać ok 250km moim FZ1 :biggrin: powrót nie był łatwy ponieważ zrobiło się już ciemno i ostatnie 30km była taka mgła, że Vmax 70. Widziałem dziś jeszcze kilofazera :notworthy:

No ja tez wlasnie wrocilem do domu, tez mi 250 km walnelo na budziku :) A gdzie widziales tego kilofazera? Troche pokrecilem sie wkolo Poznania ;)A mgla faktycznie miejscami byla taka, ze widocznosc to na kilkanascie metrow byla....

Zrobiłem trasę z kolegą na Z1000 Nowy Tomyśl-Poznań-Września i z powrotem, a fazera widziałem na Bałtyckiej..

Jechalem Baltycka dobra godzine temu ;) Swoja droga to dzis pare sprzetow bylo widac-niektorzy zaczeli juz sezon :lalag:

Dokładnie na taki pomysł wpadliśmy..

A teraz z innej beczki mam pytanie co myślicie o xenonach do naszych sprzętów, na allegro znalazłem coś takiego...Czy warto ?

http://www.allegro.pl/item539650335_japons...tor_poznan.html

nie rozpisujcie się na temat przepisów, ponieważ wiem dlaczego nie można.. Pozdrawiam

Edytowane przez Drizzt Do'Urden

jaquzie jaki masz przebieg w swoim FZS? i jaki koszt stożkowych łożysk?

Przebieg to niecałe 30 000 km. Koszt to hm...

W fakturze (Liberty Łódź) dość dziwnie to ujęli, bo w 2 pozycjach, ale..

- łożysko główki ramy stożkowe - 128 zł

- wymiana łożysk (i tutaj jeszcze muszę zapytać co robili dokładniej, bo troszkę drogo wyszło, ale może zrobili mi coś dodatkowo jak to w serwisach :D na co nie zwróciłem uwagi płacąc :D) - 176 zł :icon_eek:

Edytowane przez jaquzie

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>
http://sites.google.com/site/jaquzie/

Jechalem Baltycka dobra godzine temu ;) Swoja droga to dzis pare sprzetow bylo widac-niektorzy zaczeli juz sezon :lalag:

Ja rownież wczoraj rozpoczełem sezon. Nawiniete cos około 100km a dzisiaj :icon_rolleyes:

A tak wogole to witam wszystkich posiadaczy Fazera. Bo pisze chyba pierwszy raz w tym temacie :icon_razz:

Pozdro

Ja rownież wczoraj rozpoczełem sezon. Nawiniete cos około 100km a dzisiaj :icon_rolleyes:

A tak wogole to witam wszystkich posiadaczy Fazera. Bo pisze chyba pierwszy raz w tym temacie :icon_razz:

Pozdro

Widze ze sprzet juz naprawiony, tak trzymac :lalag: Oby ten sezon obyl sie bez niespodzianek ;)

Musze wymienic oponke z tylu sprzet byl zakupiony z nieciekawa, bede raczej szukal uzywki bo jest do zrobienia kilka spraw, znajomy doradza mi, abym kupil 190/50 zr 17, twierdzi ze troszke eksperymentowal z oponkami i ta sie trzyma na zakretach rewelacyjnie. Polecal mi rowniez wyprawe po gume na gielde do Poznania. Czy ktos ksperymentowal z taka gumka, badz tez kupowal na gieldzie?

Musze wymienic oponke z tylu sprzet byl zakupiony z nieciekawa, bede raczej szukal uzywki bo jest do zrobienia kilka spraw, znajomy doradza mi, abym kupil 190/50 zr 17, twierdzi ze troszke eksperymentowal z oponkami i ta sie trzyma na zakretach rewelacyjnie. Polecal mi rowniez wyprawe po gume na gielde do Poznania. Czy ktos ksperymentowal z taka gumka, badz tez kupowal na gieldzie?

A o jakim sprzecie mowisz??

Ja też musze wymienić oponki:) Zastanawiam się nad dunlop D208 lub michelin pilot. Opony chce kupic nowe ale jeszcze się zobaczy co z tego wyjdzie :cool:

Zajc Fazer jeszcze nie zrobiony :icon_razz: pod koniec lutego idzie do naprawy, ale do 8tys mozna naginać ;)

wracając może do tematu mniejszych fazerków, dziś moja FZ6-stka dostała wreszcie to co jej się należało od początku naszej znajomości - nówkę konkret wydech Leo Vince SBK Evolution II, brzmi wow, przy zchodzeniu z obrotów warczy jak wrc, mnie się to podoba, sąsiadom mniej :P

jakieś foty pleas... ;) bo też szukam... cena i link do sprzedającego byłby bardzo wskazany.POZDRO.

Edytowane przez gumbej