Drizzt Do'Urden Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam i pozdrawiam kolegów, mnie udało się dzisiaj pokonać ok 250km moim FZ1 :biggrin: powrót nie był łatwy ponieważ zrobiło się już ciemno i ostatnie 30km była taka mgła, że Vmax 70. Widziałem dziś jeszcze kilofazera :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 wracając może do tematu mniejszych fazerków, dziś moja FZ6-stka dostała wreszcie to co jej się należało od początku naszej znajomości - nówkę konkret wydech Leo Vince SBK Evolution II, brzmi wow, przy zchodzeniu z obrotów warczy jak wrc, mnie się to podoba, sąsiadom mniej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam i pozdrawiam kolegów, mnie udało się dzisiaj pokonać ok 250km moim FZ1 :biggrin: powrót nie był łatwy ponieważ zrobiło się już ciemno i ostatnie 30km była taka mgła, że Vmax 70. Widziałem dziś jeszcze kilofazera :notworthy: No ja tez wlasnie wrocilem do domu, tez mi 250 km walnelo na budziku :) A gdzie widziales tego kilofazera? Troche pokrecilem sie wkolo Poznania ;)A mgla faktycznie miejscami byla taka, ze widocznosc to na kilkanascie metrow byla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizzt Do'Urden Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Zrobiłem trasę z kolegą na Z1000 Nowy Tomyśl-Poznań-Września i z powrotem, a fazera widziałem na Bałtyckiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Zrobiłem trasę z kolegą na Z1000 Nowy Tomyśl-Poznań-Września i z powrotem, a fazera widziałem na Bałtyckiej.. Jechalem Baltycka dobra godzine temu ;) Swoja droga to dzis pare sprzetow bylo widac-niektorzy zaczeli juz sezon :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizzt Do'Urden Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Dokładnie na taki pomysł wpadliśmy.. A teraz z innej beczki mam pytanie co myślicie o xenonach do naszych sprzętów, na allegro znalazłem coś takiego...Czy warto ? http://www.allegro.pl/item539650335_japons...tor_poznan.html nie rozpisujcie się na temat przepisów, ponieważ wiem dlaczego nie można.. Pozdrawiam Edytowane 8 Lutego 2009 przez Drizzt Do'Urden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) jaquzie jaki masz przebieg w swoim FZS? i jaki koszt stożkowych łożysk? Przebieg to niecałe 30 000 km. Koszt to hm... W fakturze (Liberty Łódź) dość dziwnie to ujęli, bo w 2 pozycjach, ale.. - łożysko główki ramy stożkowe - 128 zł - wymiana łożysk (i tutaj jeszcze muszę zapytać co robili dokładniej, bo troszkę drogo wyszło, ale może zrobili mi coś dodatkowo jak to w serwisach :D na co nie zwróciłem uwagi płacąc :D) - 176 zł :icon_eek: Edytowane 8 Lutego 2009 przez jaquzie Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Jechalem Baltycka dobra godzine temu ;) Swoja droga to dzis pare sprzetow bylo widac-niektorzy zaczeli juz sezon :lalag: Ja rownież wczoraj rozpoczełem sezon. Nawiniete cos około 100km a dzisiaj :icon_rolleyes: A tak wogole to witam wszystkich posiadaczy Fazera. Bo pisze chyba pierwszy raz w tym temacie :icon_razz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja rownież wczoraj rozpoczełem sezon. Nawiniete cos około 100km a dzisiaj :icon_rolleyes: A tak wogole to witam wszystkich posiadaczy Fazera. Bo pisze chyba pierwszy raz w tym temacie :icon_razz: Pozdro Widze ze sprzet juz naprawiony, tak trzymac :lalag: Oby ten sezon obyl sie bez niespodzianek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_81 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Musze wymienic oponke z tylu sprzet byl zakupiony z nieciekawa, bede raczej szukal uzywki bo jest do zrobienia kilka spraw, znajomy doradza mi, abym kupil 190/50 zr 17, twierdzi ze troszke eksperymentowal z oponkami i ta sie trzyma na zakretach rewelacyjnie. Polecal mi rowniez wyprawe po gume na gielde do Poznania. Czy ktos ksperymentowal z taka gumka, badz tez kupowal na gieldzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Musze wymienic oponke z tylu sprzet byl zakupiony z nieciekawa, bede raczej szukal uzywki bo jest do zrobienia kilka spraw, znajomy doradza mi, abym kupil 190/50 zr 17, twierdzi ze troszke eksperymentowal z oponkami i ta sie trzyma na zakretach rewelacyjnie. Polecal mi rowniez wyprawe po gume na gielde do Poznania. Czy ktos ksperymentowal z taka gumka, badz tez kupowal na gieldzie? A o jakim sprzecie mowisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Musze wymienic oponke z tylu sprzet byl zakupiony z nieciekawa, bede raczej szukal uzywki bo jest do zrobienia kilka spraw, znajomy doradza mi, abym kupil 190/50 zr 17, twierdzi ze troszke eksperymentowal z oponkami i ta sie trzyma na zakretach rewelacyjnie. Polecal mi rowniez wyprawe po gume na gielde do Poznania. Czy ktos ksperymentowal z taka gumka, badz tez kupowal na gieldzie? Ja też musze wymienić oponki:) Zastanawiam się nad dunlop D208 lub michelin pilot. Opony chce kupic nowe ale jeszcze się zobaczy co z tego wyjdzie :cool: Zajc Fazer jeszcze nie zrobiony :icon_razz: pod koniec lutego idzie do naprawy, ale do 8tys mozna naginać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_81 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 A o jakim sprzecie mowisz?? FZS 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) wracając może do tematu mniejszych fazerków, dziś moja FZ6-stka dostała wreszcie to co jej się należało od początku naszej znajomości - nówkę konkret wydech Leo Vince SBK Evolution II, brzmi wow, przy zchodzeniu z obrotów warczy jak wrc, mnie się to podoba, sąsiadom mniej :P jakieś foty pleas... ;) bo też szukam... cena i link do sprzedającego byłby bardzo wskazany.POZDRO. Edytowane 10 Lutego 2009 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 tomek81 żartujesz z tą oponą tak? proszę cie powiedz że tak :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi