mlodociany1987 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Tak to jest dobry pomysł co do już jakiegoś zorganizowanego zlotu, tylko gdzie i kiedy? W Kazimierzu Dolnym co weekend jest mnóstwo motocykli, także ja się twardo jego trzymam :evil: P.S. Ma ktoś dostęp do tych wydechów? Może by zamówić większą ilość dla forumowiczów taniej by wyszlo, ja na jeden bym sie oczywiście pisal. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Migacze jak dla mnie są w porządku ale lusterka to sobie mechanicznie (spawarka :) ) wydłużę bo akcesoryjne sporo kosztują a doprowadzają mnie za każdym razem do białej gorączki :) Mnie też te lusterka wk***ją :icon_mrgreen: Szczególnie jak się lata w kilku, to żeby zobaczyć moto za mną muszę robić dziwne wygibasy. Myślę o montażu tych z modelu 2002 na dłuższych ramionach. Ciekawe czy bedą pasowały bez przeróbek.Pozdro Edytowane 20 Maja 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mnie też te lusterka wk***ją :lapad: Szczególnie jak się lata w kilku, to żeby zobaczyć moto za mną muszę robić dziwne wygibasy. Myślę o montażu tych z modelu 2002 na dłuższych ramionach. Ciekawe czy bedą pasowały bez przeróbek.Pozdro no właśnie albo z modelu 2002 (pasują beż problemu) albo akcesoryjne -> Ostatnio ktoś mi oferował lusterka od FZS 2002 za 150 zł zestaw ale sie zagapiłem i nie kupiłem .. :evil: no i teraz to sie zdenerwowałem i przetnę je na połowę, wspawam tam przedłużkę i pomaluje na czarno .. trochę boję sie o wygląd końcowy ... jakby co to powrócę do nominały bo na wysięgniku jest przecież gumowa osłonka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) KONIEC SPAMOWANIA O ZLOCIE W TYM TEMACIE!!! Pamietacie jak wlasnie tu szukaliscie info zanim kupiliscie fazera? Temat o fazerowym zlocie jest tu: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=48610&hl= Dziekuje za pozytywne ustosunkowanie sie :icon_arrow: do tej sugestii. Edytowane 20 Maja 2008 przez koniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayf Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 no właśnie albo z modelu 2002 (pasują beż problemu) albo akcesoryjne -> Ostatnio ktoś mi oferował lusterka od FZS 2002 za 150 zł zestaw ale sie zagapiłem i nie kupiłem .. :lalag: no i teraz to sie zdenerwowałem i przetnę je na połowę, wspawam tam przedłużkę i pomaluje na czarno .. trochę boję sie o wygląd końcowy ... jakby co to powrócę do nominały bo na wysięgniku jest przecież gumowa osłonka :) W katalogu Louisa są dystanse dedykowane do konkretnego modelu. Do mojego fzs1000 kupiłem, założyłem i widać w lusterkach zdecydowanie lepiej. Minusem jest koszt - 200zł za dwa kawałki tworzywa i 4 śrubki. Nie jestem tylko pewien czy są też do 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daszek Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 kręciłem sie dzisiaj po mieście i nastukałem równiutko 100km.Starałem sie, by obroty oscylowały przy 4tyś/min.Przy tankowaniu wyszło, że spalił 4,7 litra. :lalag: z czego jestem b.zadowolony. zmierzone kolejne 100km - wyszło 6,7 litra przy obrotach w okolicy 5 tyś/min. Spalanie miejskie oczywiście. Wkrótce kolejny pomiar. Cytuj zdroofko Daszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 wydaje mi sie ze najlatwiej byłoby sie spotkac przy okazji juz zorganizowanego zlotu!Borki :lalag: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Borki :)A kiedy Borki w końcu?? :lalag: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisex Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Z Borkami jeszcze chyba nic nie wiadomo wiec może coś innego wymyślimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jak nie wiadomo. A nie beda we wrzesniu, jak co roku? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jak nie wiadomo. A nie beda we wrzesniu, jak co roku?Będą ;) Wystarczy rzucić hasło, że pijemy w Borkach :rolleyes: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elek Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 odnośnie lusterek, mam lustra z R6(który rok???) i dają radę, wyglądają znacznie lepeij i widać w nich znacznie więcej fazer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rat Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ma ktoś namiary na czachę do modelu z roku 2000?pilnie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gszturo Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Czesc!Po pierwsze witam i o zdrowie pytam [...] innych uzytkownikow Fazera :notworthy:Co do kierynkowskazow, wiem ze nasze maszynki sa idealne i nie powinno sie nic w nich zmieniac, ale dluzej na oryginalne kierunki nie chce patrzec. Niestety do zamontowania akcesoryjnych konieczne sa zaslepki do czachy takie jak dzisiaj kupilemhttp://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:MEWN:IT&ih=024 Czekam az przyjdzie z niemcowni, pozniej kupie jakies ladne LED'y i mysle ze bedzie wygladac przyzwoicie. Jak zamontuje chetnie sie podziele zdjeciami mojej Fazy z 2001 r. yo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam Fazerkowiczów... Gdyby ktoś był zainteresowany mam wydeszki IXIL na sprzedaż do Fazerków i nie tylko... jak coś to [email protected] POZDRAWIAM Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi