mlodociany1987 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Witam wszystkich, rozstaje sie ze swoim fazerkiem. Powodem jest przestawienie sie na coś większego (zapewne fz1 :banghead:. Poniżej podaje link do wszelkich info. http://www.allegro.pl/item360086179_yamaha...005_ideal_.htmlP.S. PRZEBIEG ORYGINALNY!POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Szybko sprzedajesz :banghead: Pamiętam jeszcze jak niedawno się pytałeś o FZ6 mnie na gg :wink: Edytowane 14 Maja 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodociany1987 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Tak było :banghead: ale to jednak jest nie to o czym marze. Za lekkiej i troszke więcej mocy by mi sie przydało :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 taaaa! zdecydowanie mało mocy:) trzabyło od razu kupic cos pod 200 KM! ehh Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daszek Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 taaaa! zdecydowanie mało mocy:) trzabyło od razu kupic cos pod 200 KM! ehhczyli 2 fazery :icon_mrgreen: Cytuj zdroofko Daszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodociany1987 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Kto co lubi. A fazerek naprawde godny polecenia. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Kto co lubi. A ile Ty lat jeździsz na motocyklu? Pytam się z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 słuchajcie-jestem delikatnie mówiąc w szoku!dzisiaj pojechałem zrobic 1 przegląd i przy wyjezdzaniu ze stacji wrzucilem ładnie jedyneczke szybko do 6tys potem szybko dwa i przy 6-góra 7 tys wyskoczyła dwójka:(!!! masakra!jak kupywałem moto to z dziewczyną na tylnim siodełku dałem mu na maxa na 2 i skrzynia nawet nie jąkneła(i to kilka razy)! co jest fuck!? jechałem w cienkich tramkach:) może poprostu za słabo wbiłem bieg?co wy myślicie? wyskoczyła wam kiedys 2 w ten sposób? czy jedno wyskoczenie 2 musi oznaczac kosztowny remont? troche mi sie odechciało... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Jestem zadowolony ze spalania FZ6'tki :crossy: Dzisiaj jechałem na trasie Konin-Poznań cały czas >170km/h z pasażerką oraz kufrem i moto spaliło mi 6,5-7L/100km :biggrin: Powiem, że można śmiało jechać Fazerem non stop 180km/h i nic mu nie dolega... mi się jechało bardzo komfortowo, pasażerce również :biggrin: Edytowane 15 Maja 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jestem zadowolony ze spalania FZ6'tki :icon_razz: Dzisiaj jechałem na trasie Konin-Poznań cały czas >170km/h z pasażerką oraz kufrem i moto spaliło mi 6,5-7L/100km :D Powiem, że można śmiało jechać Fazerem non stop 180km/h i nic mu nie dolega... mi się jechało bardzo komfortowo, pasażerce również :clap: To muszę przyznać, że masz twardą pasażerkę. Ja na Fazerku, gdy tylko przelotowa sięgała 160km/h dostawałem gonga kaskiem w kask. I to najlepsze, że nawet na licznik patrzeć nie musiała :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) "[Tak było ale to jednak jest nie to o czym marze. Za lekkiej i troszke więcej mocy by mi sie przydało" no jak jezdzisz nim do 5 000 to jasne ze nie ma mocy;p/zalezy kto co lubi, ja np lubie jak sie silnik kreci i nie ma konca...:) Edytowane 15 Maja 2008 przez Szymon_R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 To muszę przyznać, że masz twardą pasażerkę. Ja na Fazerku, gdy tylko przelotowa sięgała 160km/h dostawałem gonga kaskiem w kask. I to najlepsze, że nawet na licznik patrzeć nie musiała :DHehe ona ogólnie mnie zaskakuje ;) Moja akurat wręcz przeciwnie... lubi jeździć szybko :) Mówi, że dopiero powyżej 200km/h musiała schować głowę za moją, bo jej trochę już głową szarpało (Airoh szczękowy) :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 B@rtas Twoje wyniki spalania mnie załamują :D Jednak jak najszybciej wymienię ten olej, filtr i inne pierdoły, bo dzisiaj w mieście jechałem na emeryta i w końcu normalne spalania tj 6,5/100km ale jazda mówię na emeryta .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 B@rtas Twoje wyniki spalania mnie załamują :) Jednak jak najszybciej wymienię ten olej, filtr i inne pierdoły, bo dzisiaj w mieście jechałem na emeryta i w końcu normalne spalania tj 6,5/100km ale jazda mówię na emeryta ....Najwyższe jakie miałem to chyba 8L/100km :lapad: Na torze to wiadomo 17L/100km :bigrazz: To jest na prawdę nienormalne, żeby po mieście jeżdżąc jak emeryt FZ6 paliło 6,5L :D Kuba zrób jak najszybciej to moto, a jak problem nie ustąpi to pozbądź się tego moto i kup inną FZ6'tkę :lapad: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jaką średnią prędkością przelotową śmigacie na fazerach? chodzi mi o FZS 600 tak żeby nie męczyć maszyny:) Z góry dzięki. POZDRAWIAM Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi