ruthi7 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 W przypadku Twojego moto dwa światał ściecą się oryginalnie. potwierdzaM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a gdzie ją kupowałeś? daj jakiś link, to też dla siebie coś zamówię.Ja akurat kupiłem w salonie Yamahy :D Ale popatrz w sklepie ścigacz mają coś z MRA http://sklep.scigacz.pl/ lub może tu http://www.moto-akcesoria.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 to się myliłem co do ilości :clap: @ALL dzięki za odzew, seriwsówka (ki) dotarły :bigrazz: qrde źle się wyraziłem, potrzebuję dokumentu ze spisem części po numerach Yamahy... nie chodziło o serwisówkę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 w linku ktory podalem powinno cos takiego byc.... sprawdz to http://www.fazer-hispania.com/manuales/295dm-300e2_98.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 A mi w serwisie autoryzowanym Yamaszki zrobili i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Właśnie zrobiłem tego moda u siebie co podałem wcześniej... :P Wystarczyło 30cm przewodu i 2 wtyczki, a świeci pięknie :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Właśnie zrobiłem tego moda u siebie co podałem wcześniej... :) Wystarczyło 30cm przewodu i 2 wtyczki, a świeci pięknie :crossy:Jest duza róznica w stopniu oswietlenia drogi? (mowie oczywiscie o jezdzie nocnej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jest duza róznica w stopniu oswietlenia drogi? (mowie oczywiscie o jezdzie nocnej:)Jeszcze nie sprawdzałem, bo nie miałem okazji... :crossy: Dzisiaj jak się ciemno zrobi to sprawdzę :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam ... jestem rozczarowany .... Na rynku ceny fazerów spadły ... ok .. supermotorów jest co nie miara .... ok .. super tylko że jak sie przyjży każdemu z osobna .. to po prostu załamka .. nie chce ujmować komukolwiel .. ale same "złomki" szukam i szukam .. jeżdze .. oglądam .. i po prostu nie moge nic wybrać .. zaczynałem ok kwoty 9 tyś zł .. i myślałem ze coś wychacze .. i omało co nie wychaczyłe .. bo jakiś gość z łodzi sprzątnął mi super fazerka zprzed nosa .. a teraz co ... załuje .. płacze po kątach ... i patrze na allegro.. .gratka .. motoimport ... motopasja .. motodrom .. etc .. nic nie ma .. liiiiipa ... ps. znacie możę kogoś kto odda w dobre ręce dobrego fazerka .. albo sami może myślicie na sprzedanie swojej maszynki ? :notworthy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam ... jestem rozczarowany .... Na rynku ceny fazerów spadły ... ok .. supermotorów jest co nie miara .... ok .. super tylko że jak sie przyjży każdemu z osobna .. to po prostu załamka .. nie chce ujmować komukolwiel .. ale same "złomki" szukam i szukam .. jeżdze .. oglądam .. i po prostu nie moge nic wybrać .. zaczynałem ok kwoty 9 tyś zł .. i myślałem ze coś wychacze .. i omało co nie wychaczyłe .. bo jakiś gość z łodzi sprzątnął mi super fazerka zprzed nosa .. a teraz co ... załuje .. płacze po kątach ... i patrze na allegro.. .gratka .. motoimport ... motopasja .. motodrom .. etc .. nic nie ma .. liiiiipa ... ps. znacie możę kogoś kto odda w dobre ręce dobrego fazerka .. albo sami może myślicie na sprzedanie swojej maszynki ? :lalag:)) Do jakiej kwoty chcesz kupić motocykl? Mój kolega, który sprowadził mi Fazera cały czas na bieżąco ma coś nowego. Mogę się zapytać. Fazery idą jak ciepłe bułeczki, bo co raz widzę, że coś przyprowadził. Stan będzie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 mojego możesz kupić ale pod koniec sezonu :)myśle że następne moto po fazerku to jakiś turystyk będzie, może TDM'ka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Panowie POMOCY!!! Zabrałem się za wymianę oleju w lagach wraz z uszczelniaczami i natrafiłem na problem. Wyciąłem lagi z polek, następnie próbowałem odkręcić dolna srube,ale się nie dało (kręciła się). Odkręciłem górny korek, wyszła pierwsza sprężyna i uszczelka. I tutaj dalej problem. Nie da sie oddzielić tłoczyska od goleni . Na necie znalazłem ze np. w XJ potrzeba zastosować specjalny klucz, aby to rozdzielić. Nie wiem czy tak samo jest w Fazerku. Nic nie mogę zobaczyć w środku tłoczyska, żadnej dodatkowej śruby. Czy ktoś ma jakieś pomysły, doświadczenia jak to dalej zrobić? Jak to rozdzielić? Pisało aby "zdecydowanym ruchem wyciągnąć tłoczysko z goleni”, ale chyba aż tak ciężko to nie jest? Wydaje mi sie ze jeszcze jest to skręcone w środku...Uszczelniacz wciąż siedzi na tłoczysku, zapinkę zdjąłem. Proszę o jakąś pomoc, krok po kroku jak to wyciągnąć.Dziękuję pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 o fazerze Ci nie powiem, ale w XJ rzeczywiście trzeba było od dołu odkręcić śrubę, nie pamiętam już czy był to imbus czy coś kombinowanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Panowie POMOCY!!!(...)Proszę o jakąś pomoc, krok po kroku jak to wyciągnąć.Dziękuję pozdrawiam. Hejka.Musisz odkrecic śrube z dołu, inaczej nie rozdzielisz. To niestety wymaga użycia narzędzia, które pozwoli Ci zblokować od góry. Musisz tam zaglądnać i coś dopasować. W książce Haynesa napisano, że: HINT:A length of wood doweling (such as a broom handle) passed down through the fork tube and pressed hard into the damper rod head quite often suffices to prevent the damper rod from turning. Dopiero jak pozbędziesz się dolnej sruby możesz szarpać rurą do góry i wszystko wyjdzie. pozdr,ladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LenyR Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 OT potrzebuje zdjecie fazera ze zdjeta owiewka jesli ktos dysponuje to prosze tu lub na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi