Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Z Wszystkimi chętnymi i gdzie się da :D :Phehe...to się nazywa duch prawdziwego motocyklisty ;) i dobrze, z roku na rok jest nas więcej :flesje: teraz tylko zaplanować traski i ekipaż i w drogę :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 ja bym bardzo chcial wyjechac w kierunku chorwacji z calusnym i "wytrenowanym" plecaczkiem... zatrzymujac sie pod drodze na 2-3 dni w miejscach wartych uwagi w ramach odpoczynku od jazdy,a przy okazji celach turystycznych. Ale mysle ze na taki wypad to dopiero za dwa lata bo poki co musze moto splacic, a taki wyjazd jednak niesie ze soba pewne koszta. Rowniez musial bym miec sporo dni wolenego na taki wyjazd jesli chcial bym sobie takie dlugotrwale przystanki robic. Take ze poki co moze jakis wypad nad polskie morze tudziez gory naszych poludniowych sasiadow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 ja bym bardzo chcial wyjechac w kierunku chorwacji z calusnym i "wytrenowanym" plecaczkiem... zatrzymujac sie pod drodze na 2-3 dni w miejscach wartych uwagi w ramach odpoczynku od jazdy,a przy okazji celach turystycznych. Ale mysle ze na taki wypad to dopiero za dwa lata bo poki co musze moto splacic, a taki wyjazd jednak niesie ze soba pewne koszta. Rowniez musial bym miec sporo dni wolenego na taki wyjazd jesli chcial bym sobie takie dlugotrwale przystanki robic. Take ze poki co moze jakis wypad nad polskie morze tudziez gory naszych poludniowych sasiadow.Jak będziesz nad morzem to zapraszam do Pucka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ja wczoraj w Mnikowie byłem i przez Rabkę na Czeladź wracałem, zimno, mokro,mgła i inne syfy odebraly mi przyjemność z jazdy i co najgorsze łanuch sięchyba skończył. Co pawda jest do wymiany ale mam pyt: dokąd można jeździć na mega naciągniętym łancuchu (odstaje sporo od zębatki ale w miarę naciągnięty jest i jest rezerwa). Chciałbym jeszcze z 500km nawinąć w tym sezonie co najmniej, I Drugie pytanko jaką nową kietę byście mi polecali, myślałem o DID ale chciałbym znaleźć kompromis między ceną a jakością dzięki za wszystki podpowiedzi Mój na ostatnim zlocie padł totalnie- i juz mu nic nie pomaga, w chorzowskim bazarze mam zamiar kupic http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=135243394 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 cena git! ja kupowałem bodajże w zeszłym roku X-Ring DIDa w Louisie za 130 euro +zapięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Łańcuch ok . :D Cena git :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 też o nim myślałem ale wcześniej podpowiadliścię nne zębatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 i dziś 150 km zrobione fazerkiem opony zupełnie na wykończeniu... trzeba powoli zakańczac sezon i myslec o oponkach nowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 dzisiaj prawie 150 km pekło :P Jutro wyjazd do Borska w silnej grupie pewnie ok.300 km znowu pęknie :icon_mrgreen: I jeżdzimy dalej :crossy: Pogoda super :lalag: jak tak dalej pójdzie do do Gwiazdki spoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) cena git! ja kupowałem bodajże w zeszłym roku X-Ring DIDa w Louisie za 130 euro +zapięcie wiesz- jednak nie jest git- na bazarze znalazłem kolesia co miał za 450 A innego z allegro za 470....oczywisce cena z obiema zebatami f-my tej dobrej firmy Edytowane 23 Października 2006 przez CiasnyBaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 no to tylko się cieszyć, bo 450 za komplet to jak promocja :) co do sezonu to ja go nie kończę przynajmniej do soboty, bo nie mam na czym do roboty latać więc jeszcze parę stówek do weekendu nawinę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 no to tylko się cieszyć, bo 450 za komplet to jak promocja :) Ja sciagalem z louis.de komplet za 116E. DiD X-Ring + zębatki SunStar. Oni to sprzedają zakute, więc trzeba brać jeszcze poprawkę na zakup zakuwki. pzdrladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Siema, Nie macie może jakiś Fazerów na oku? Może ktoś sprzedaje? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Dowiem się czegoś konkretnego w sobotę. Jest jakiś Fazerek 2000r chyba za jakieś 10500, chyba niezarejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Siema, Nie macie może jakiś Fazerów na oku? Może ktoś sprzedaje?Pzdr.Do jakiej kasy :( I jakiś konkretny rocznik :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi