Skocz do zawartości

Fazer to jest to! ( FZS , FZ )

Rekomendowane odpowiedzi

Z Wszystkimi chętnymi i gdzie się da :D :P

hehe...to się nazywa duch prawdziwego motocyklisty ;) i dobrze, z roku na rok jest nas więcej :flesje: teraz tylko zaplanować traski i ekipaż i w drogę :D

Pozdro

ja bym bardzo chcial wyjechac w kierunku chorwacji z calusnym i "wytrenowanym" plecaczkiem... zatrzymujac sie pod drodze na 2-3 dni w miejscach wartych uwagi w ramach odpoczynku od jazdy,a przy okazji celach turystycznych. Ale mysle ze na taki wypad to dopiero za dwa lata bo poki co musze moto splacic, a taki wyjazd jednak niesie ze soba pewne koszta. Rowniez musial bym miec sporo dni wolenego na taki wyjazd jesli chcial bym sobie takie dlugotrwale przystanki robic. Take ze poki co moze jakis wypad nad polskie morze tudziez gory naszych poludniowych sasiadow.

ja bym bardzo chcial wyjechac w kierunku chorwacji z calusnym i "wytrenowanym" plecaczkiem... zatrzymujac sie pod drodze na 2-3 dni w miejscach wartych uwagi w ramach odpoczynku od jazdy,a przy okazji celach turystycznych. Ale mysle ze na taki wypad to dopiero za dwa lata bo poki co musze moto splacic, a taki wyjazd jednak niesie ze soba pewne koszta. Rowniez musial bym miec sporo dni wolenego na taki wyjazd jesli chcial bym sobie takie dlugotrwale przystanki robic. Take ze poki co moze jakis wypad nad polskie morze tudziez gory naszych poludniowych sasiadow.

Jak będziesz nad morzem to zapraszam do Pucka :buttrock:

ja wczoraj w Mnikowie byłem i przez Rabkę na Czeladź wracałem, zimno, mokro,mgła i inne syfy odebraly mi przyjemność z jazdy i co najgorsze łanuch sięchyba skończył. Co pawda jest do wymiany ale mam pyt: dokąd można jeździć na mega naciągniętym łancuchu (odstaje sporo od zębatki ale w miarę naciągnięty jest i jest rezerwa). Chciałbym jeszcze z 500km nawinąć w tym sezonie co najmniej, I Drugie pytanko jaką nową kietę byście mi polecali, myślałem o DID ale chciałbym znaleźć kompromis między ceną a jakością

dzięki za wszystki podpowiedzi

Mój na ostatnim zlocie padł totalnie- i juz mu nic nie pomaga,

w chorzowskim bazarze mam zamiar kupic http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=135243394

cena git! ja kupowałem bodajże w zeszłym roku X-Ring DIDa w Louisie za 130 euro +zapięcie

wiesz- jednak nie jest git- na bazarze znalazłem kolesia co miał za 450 A innego z allegro za 470....

oczywisce cena z obiema zebatami f-my tej dobrej firmy

Edytowane przez CiasnyBaniak