adam87 Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 do 16 są opony, mój kolega kupił do hondy MT mitasa c10 '16 ale niestety poza średnicą, od '18 i '19 różni sie zdecydowanie wielkością kostki. Ma takie malutkie pypcie które po dodaniu gazu w mocniejszym sprzęcie od razu by sie pourywały. poza tym z boku opony ma napis "kid cross" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 31 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 bo jakos nigdzie 16-tki kostki nie ma no i lipa U mnie w handlopexie są 16 a nawet 14. A z przodu jakie koło masz 21? z przodu mam 19,a jest jakas strona internetowa tego sklepu ? do 16 są opony, mój kolega kupił do hondy MT mitasa c10 '16 ale niestety poza średnicą, od '18 i '19 różni sie zdecydowanie wielkością kostki. Ma takie malutkie pypcie które po dodaniu gazu w mocniejszym sprzęcie od razu by sie pourywały. poza tym z boku opony ma napis "kid cross" :P hehe :( ale dt50 to raczej mocniejszy sprzet nie jest... :-D ale ten "kid cross" to juz po prostu obciach 8) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 a jest jakas strona internetowa tego sklepu ? To jest hurtownia > http://opona.pl/main.php?it=kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Jakbys chcial to sie znajdzie kolo od MT80 oczywiscie 16" , ale wg mnie nie warto... Tak wogole nie spotkalem sie jeszcze z zestawieniem kol 18/19 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Nowa jak i stara dt 50 tak ma :PNie pamiętasz motokid-a?? Sam mu doradzałeś na przod tylną od crossa :( Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 no wiec z ta felga 16" to se daruje :? jakos nie widze tego zbyt rozowo :( a jak juz mowa o oponach i felgach... to powie mi ktos jak sie maja rozmiary typu 4.00 do 110/80 ? bo musze zmienic opone na tyl (mam 110/80) ,a kolega ma wlasnie 4.00 (tez w dt) i sie zastanawiam o co w tym chodzi,ze sa rozne oznaczenia :?: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 no bo jeden wymiar jest w calach a drugi w milimetrach ale 110 i 4.00 to bedzie prawie idento moze z 1 cm róznicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 1cm różnicy przy małych pojemnosciach to jest odczuwalna różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi