yuzzek Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 gdyby ktoś miał ochotę wskoczyć w (używane) gacie Rossiego:http://www.motogp.com/en/motogp/news_info/...1.htm?menu=news :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Musiałbym przez rok nic nie jeść 8O , nic nie pić :D . To może dam se na luz :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 http://www.motogp.pl/?str=news&what=view&s...f7a957633392717po naszemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 szkoda ze nie moj rozmiar ;-) no i juz poobcierany :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Gdzie mozna zobaczyc ta aukcje z kombinezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 szkoda ze nie moj rozmiar no i juz poobcierany Kurde, a co by było jakbym to wylicytował, a potem "z mordą", czyli z reklamacją, że: "Panie, toż to ku...wa jest za małe!!!! Co to ubrania, na dzieci mi wciskacie?? Taka marka, tyle forsy!!! Panie wszystkie butelki z piwnicy po wódce na to poszły!!!! Ja wam tego nie podaruję!!!!"Może w ramach przeprosin daliby drugi na wymiar???? Kruca bomba, mam łeb i dobry plan... :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi