Gość gucio.motocyklista Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Do mnie jakies blokersy rzucały kamieniami na blokowisku ale zaden nie trafił(na szczęście).Taki to wyjdzie na ulicę i gada zeby go przewiesc,oczywiscie nigdy sie nie zatrzymalem w takiej sytuacj,raz nawet mnie gonili ale tylko spaliny wąchali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 ten klub MC to zajefajna sprawa :twisted: Maly-PMI : tel - 501254978 dostepny w woj. wielkopolskim. Jak by co moge dojechac :mrgreen: Do Poznania mam mniej niz godz jazdy. pzdr.. :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzozahonda Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 a mnie menel prosił żeby mu wwino otworzyć, to otworzyłem, hehe.ale łyka nie dał nie poczęstował, tylko wypił od raszu połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Do mnie kiedyś menel pod sklepem podszedł i chciał złotówkę na wino właśnie wysiadałem i otwierałem drzwi w samochodzie a on nagle zaczął mnie przepraszać za tą zaczepkę ja se myślę co mu się stało. Potem załapałem, jak zobaczyłem że w progu mojego samochodu leżała stalowa rurka :-D o której zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 dajcie spokój chłopaki nie ma co, z takimi trzeba krótko, ale to prawda co mówicie, oni w grupie są twardzi a 1na 1 to juz inna gadka. właśnie najgorsze było to że jechałem sam (z resztą żadko jeżdże z kimś bo jakoś tak wychodzi że albo ktoś nie moze albo ja nie moge, a jednemu kumplowi (honda shadow 500) troche to przeszkadza bo musi dawać mi fory (ja na etz 250) jak latamy razem :) ) Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielo Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Problem polega na tym, że z reguły jeździmy sami a w myśl jednej zasady 1 telefon i MC jest na miejscu może i też jest prawdą (jestem nie zrzeszony) pamiętajmy jednak, iż najpierw to kolesie porachują nasze kości. Telefon do przyjaciela później. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Dresy zawsze byli i będą bandą id!otów. I wiadome jest, że w grupie są mocni i pyskaci. Po czym poznać największego bandziora na ślubie w wołominie? Po najładniejszym dresie... :P Nie ubliżając porządnym Wołominianom... Ale nie tylko oni chcą Cie z motoru zrzucić. Kiedyś jak jeździliśmy po łąkach i pagórkach na sprzętach, to przyszedł dziadek (podobno właściciel) jakiś nawiedzony i Nas z siekierką (całkiem na poważnie) gonił. A do dresa mu było jednak daleko... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 do mnie i do kumpla wczoraj dres sie przed panienka podbudowal... ide sobie z kerfura idzie dresik w daszku standart fajny niebieski dresik 8) i do kumpla "o nastepny chu* w dlugich wlosach! co sie patrzysz palancie", taki byl duzy-w momencie urosl, ale chyba zobaczyl jak zakrecam litrowego kubusia i lapie butelke za szyjke, takze szybko zmalal... i poszedl w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Dobra sprawa ten klub MC :D Trzeba namiary zalatwic :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Telefon i 112.Uszkodzenie ciałą - myślę, że dozór by dostał jeden lub dwóch potem sąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 i znowu potwierdza się teza że trzeba sobie na motocyklu lolę zamątować... (zaczynam powarznie o tym myśleć..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 a co to jest lola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Mam alergię na dresiarzy, widziałem niejednokrotnie ich zachowanie....... po propstu głupota i cwaniactwo.A interwencji z numeru 112 czy 997 nie byłbym taki pewny, kiedyś dresiarze "rozrabiali" w mojej klatce, wracając z pracy zadzwoniłem na 112, poprosiłem zeby podjechali, a jakiś fluś mówi mi, ze podjedzie patrol, jak tylko będzie wolny..... i zgadnijcie jaki był efekf? Dresiarze w końcu poszli (no bo kiedyś się coś znudzi i trzeba pójśc gdzieś indziej), a partol nie podjechał do dnia dzisiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 a co to jest lola jest to ,,żona,, policjanta a kontakt z nia jest bardzo bolesnya tak na powarznie to pała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROFAN Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Do kolesia z PMI… zobacz ta stronę może podoba się ci… :mrgreen: http://www.mtriders.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi