Alkad Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Osobiscie uważam, że narzędzia NEO sa lepiej wykonane niz YATO. Jak to jest w przypadku miernikow ciśnienia - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 w norauto kiedyś były manometry za nieduże pieniądze, ze wskazaniem nie dobiegały od profi sprzętu dla warsztatówakurat wtedy pożyczałem z serwisu forda i mogłem porównać działanie. ciekawe jak teraz z ofertą, w Łodzi zlikwidowali sklep, a szkoda Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ok, w takim razie jeszcze jedno pytanie, tym razem dot. miernika ciśnienia oleju. Czemu manometry YATO mają skalę do 35 bar gdy interesujący nas zakres to właściwie 0-5 bar ?http://allegro.pl/miernik-cisnienia-oleju-0-35bar-yato-73030-nowosc-i4957126678.html W tanich no-name'owych miernikach jest zakres 0-7 bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Przede wszystkim to nie są jakieś zwykłe narzędzia tylko przyrządy pomiarowe i gratuluje weekendowego dobrego samopoczucia niektórym. Zainteresuj się wężami i końcówkami bo to jest tak samo ważne jak same manometry. Do pomiarów ciśnień są nieco inne niż ta chińszczyzna ze zdjęć. W jakiejś dobrej pneumatyce możesz dorobić odpowiednie dla siebie zestawy (długość, rozmiar gwintu, zapasowe uszczelki itd.) może masz koło siebie HansaFlex albo coś podobnego. Przy okazji zapytaj u nich o zegary, porównaj ceny z tym badziewiem z linków i zdecyduj sam. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 A powiedz mi, jak wygląda różnica cenowa pomiędzy tym badziewiem z linków, a sprzętem, o którym mówisz? Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi