Berduchwal Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Interesują mnie części do Yamaha SR125 rocznik 2001:-obramowanie do przedniego światła-rączka od przedniego hamulca-mechanizm ssania Muszę te części kupić tylko poprzez sprzedaż wysyłkową czy ktoś może mi cos poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Jezeli nie musi byc nowe to poszukaj na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berduchwal Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Niestety nic nie ma :) na allegro. Jest jeden taki model jak mój ale nic z części które ja potrzebuje nie ma.Jakis sklep by mi najbardziej odpowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Jezeli jestes w "Wielkiej Brycie" jak glosi napis w twoim profilu to moze warto zajrzec na www.ebay.co.uk :?: Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro2 Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Odezwij się do mnie na pw, mam cały przód zdemontowany z mojej SR-ki, co prawda rocznik 96, ale może coś Ci podpasuje. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berduchwal Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Wole kupic w Polsce jako ze taniej mnie to wyniesie.Teraz bede w Polsce w listopadzie i pozniej w grudniu wiec spokojnie moge sobie to odebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi