przemek3578 Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 BRAWO!!!!!!Fajnie jest zdac prawko... Pewnie cieszyles sie jak DZIECIAK?no i prawidlowo bo jest z czego!!!GRATULACJE i do zobaczenia na DRODZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 hey- o co chodzi ? mnie tez czeka przeprawa z prawkiem więc bardzom ciekawy ;) Ja umiem jezdzic bez gazu ale podkrecam obroty przed 8 Mozna regulowac sobie samemu obroty jałowe na egzaminie czy nie? :?: No witam kolegę. :) Słuchaj tak jak ci mówiłem chyba już. Jak w ośrodku mają Gienke250 to wrzucaj dwójke i jedź ósemkę bez gazu poprostu nie dotykając niczego. Ewentualnie wcześniej poproś o krótką próbną rundkę i zobacz czy dobrze ciągnie na dwójce na biegu jałowym czy aby się nie dławi. Ale Gienki to porządne motorki więc nie powinno być problemu.Aha i dobrze się przypatrz czy asfalt ósemki jest rzeczywiście płaski... jak jest pochyły w którąś strone to wjeżdzaj w nią tak żeby zakęty pokonywać "pod górkę" w przeciwnym razie może cię na wyjściu z nich wyrzucić jak nie przychamujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 :-) [ Dopisane: 07-11-2005, 22:08 ]hey- o co chodzi ? mnie tez czeka przeprawa z prawkiem więc bardzom ciekawy :D Ja umiem jezdzic bez gazu ale podkrecam obroty przed 8 Mozna regulowac sobie samemu obroty jałowe na egzaminie czy nie? :?: No witam kolegę. :evil: Słuchaj tak jak ci mówiłem chyba już. Jak w ośrodku mają Gienke250 to wrzucaj dwójke i jedź ósemkę bez gazu poprostu nie dotykając niczego. Ewentualnie wcześniej poproś o krótką próbną rundkę i zobacz czy dobrze ciągnie na dwójce na biegu jałowym czy aby się nie dławi. Ale Gienki to porządne motorki więc nie powinno być problemu.Aha i dobrze się przypatrz czy asfalt ósemki jest rzeczywiście płaski... jak jest pochyły w którąś strone to wjeżdzaj w nią tak żeby zakęty pokonywać "pod górkę" w przeciwnym razie może cię na wyjściu z nich wyrzucić jak nie przychamujesz. :-) jawol 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Jestem z Warszawy.Swoje prawko zdawałem na ul.Bema. Kto tam zdawał to pamięta 8.Mi się udało za pierwszym razem i to w grudniu (4)Na 6 osób trzy poległy na placu a reszta... :evil: Pozdrawiam i do zobaczenia w rerenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ewentualnie wcześniej poproś o krótką próbną rundkęW Poznaniu sie nie zgodzil i spojrzal tylko na kolesia spode-lba i powiedzial, ze nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi