Skocz do zawartości

co za piekny dzien - zdalem!

rzoov
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hey- o co chodzi ? mnie tez czeka przeprawa z prawkiem więc bardzom ciekawy ;)

Ja umiem jezdzic bez gazu ale podkrecam obroty przed 8

Mozna regulowac sobie samemu obroty jałowe na egzaminie czy nie?

:?:

No witam kolegę. :)

Słuchaj tak jak ci mówiłem chyba już.

Jak w ośrodku mają Gienke250 to wrzucaj dwójke i jedź ósemkę bez gazu poprostu nie dotykając niczego. Ewentualnie wcześniej poproś o krótką próbną rundkę i zobacz czy dobrze ciągnie na dwójce na biegu jałowym czy aby się nie dławi. Ale Gienki to porządne motorki więc nie powinno być problemu.

Aha i dobrze się przypatrz czy asfalt ósemki jest rzeczywiście płaski... jak jest pochyły w którąś strone to wjeżdzaj w nią tak żeby zakęty pokonywać "pod górkę" w przeciwnym razie może cię na wyjściu z nich wyrzucić jak nie przychamujesz.

:-)

[ Dopisane: 07-11-2005, 22:08 ]

hey- o co chodzi ? mnie tez czeka przeprawa z prawkiem więc bardzom ciekawy  :D  

Ja umiem jezdzic bez gazu ale podkrecam obroty przed  8  

Mozna regulowac sobie samemu obroty jałowe na egzaminie czy nie?

:?:

No witam kolegę. :evil:

Słuchaj tak jak ci mówiłem chyba już.

Jak w ośrodku mają Gienke250 to wrzucaj dwójke i jedź ósemkę bez gazu poprostu nie dotykając niczego. Ewentualnie wcześniej poproś o krótką próbną rundkę i zobacz czy dobrze ciągnie na dwójce na biegu jałowym czy aby się nie dławi. Ale Gienki to porządne motorki więc nie powinno być problemu.

Aha i dobrze się przypatrz czy asfalt ósemki jest rzeczywiście płaski... jak jest pochyły w którąś strone to wjeżdzaj w nią tak żeby zakęty pokonywać "pod górkę" w przeciwnym razie może cię na wyjściu z nich wyrzucić jak nie przychamujesz.

:-)

jawol 8)