Fazi_Gdańsk Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam serdecznieSzukam książki obsługi do GS 500 ( najlepiej po polsku) moze być po angielsku. Może ktoś ma wersję elektroniczną. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam,na tej stronie: http://www.gs500e.republika.pl/ znajdziesz bardzo dobrą książkę serwisową, ale niestety po angielsku :) Miłego czytania, pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi_Gdańsk Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam,na tej stronie: http://www.gs500e.republika.pl/ znajdziesz bardzo dobrą książkę serwisową, ale niestety po angielsku :) Miłego czytania, pzdr @starte :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Odezwij się do Domela. Wiem że on posiada serwisówkę od GSa.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam,na tej stronie: http://www.gs500e.republika.pl/ znajdziesz bardzo dobrą książkę serwisową, ale niestety po angielsku :) Miłego czytania, pzdr @starte :cry:Co się stało, bo nie rozumiem :? Chyba że ty nie rozumiesz po ichniemu ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Odezwij się do Domela. Wiem że on posiada serwisówkę od GSa.:)No ale też mam tylko tą angielską wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Nie ma serwisówek po Polsku. Ja mam angielskie, hiszpańskie, niemieckie, ruskie, ale po Polsku ni ch***. Trzeba uczyć się języków ;) :) . Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Czolem! Trzeba nam dobrego samarytanina, ktory ma za duzo czasu i przetlumaczy :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Suzuki GS500e '95 - na sprzedaż! Za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Czolem! 4300 do negocjacji :)Stoi na allegro :)http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68757835 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Słaba cena :) Przeczytałam co jest z przeszłości ale uważam ż stanowczo cen za niska.Wyjściową mogłbyś dać 5 tyś.Jeśli w swoim rejonie znajde takiego kupca dam ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Słaba cena :) Przeczytałam co jest z przeszłości ale uważam ż stanowczo cen za niska.Wyjściową mogłbyś dać 5 tyś.Jeśli w swoim rejonie znajde takiego kupca dam ci znaćPo co ten kupiec ma gnać na Śląsk :crossy: jak u mnie GS na sprzedaż.GS z Centralnej Polski. Niczym kot u Kargulów i Pawlaków :(http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68504130Mógłby go ktoś kupić bo już mi się Fazer śni po nocach :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Mógłby go ktoś kupić bo już mi się Fazer śni po nocach A pisze z grzecznosci,bo moj juz od tygodnia został pogoniony, za bardzo dobrą cenkę z czego mogę być dumna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Czolem! Czy cena slaba, czy uczciwa to niech osadza inni...Sorry, ale nie bede szukal jelenia, ktory kupi bo sie nie zna - jak ja zrobilem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 zy cena slaba, czy uczciwa to niech osadza inni... Sorry, ale nie bede szukal jelenia, ktory kupi bo sie nie zna - jak ja zrobilem. Normalnie Szacun Ziom :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi