PGR Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 PROT - O to, to się już nie bój... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy&margoth Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Margo loozik 8)dziękito sie jeszcze ustawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ok dzwonie do kobity i przenosze na pierwszy weekend tj. 7-8 styczeń. Znowu będzie namieszane ale trudno poświęce się dla Was :twisted: Pało, ale termin zapodałeś - mam wtedy półmetek :| Ale jak większości pasuje, to postaram się też być :twisted: Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 łeee tam półmetków to zazwyczaj z 10 jest więc... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja delikatnie popieram ten styczeń, ale tak cichuteńko, znienacka...A serio, to jednak koniec grudnia okazuje się być trudny, bo jest wtedy niezły zapierd.... W styczniu czas płynie leniwie, więc bedzie go można delykatne przyspieszyć z moim skromnym udziałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 PGR łato :mrgreen: zapodawaj konkrety!! ino wartko :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 KOnkrety wyglądają tak: WSZYSTKO TO SAMO CO PISAŁEM WYŻEJ TYLKO TERMIN PRZENIESIONY NA 7-8 01 2006. Kto się pisze na ten termin :?: [ Dopisane: Poniedziałek Grudzień 05, 2005 1:19 pm ]Dac znac jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 j0o sie pisza, ino se czacha połatom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Co mam powiedzieć ? Nie mam wyboru. Wchodzimy z Kaśką. Łożesz ... a miało być trochę spokoju ... :) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zimer obiyma łapami za :mrgreen: :arrow: :twisted: :arrow: :) :arrow: :split: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Prot juz wyżej potwierdził ale ja też dopisuję, że będę :-) . Co tam studia i praca :mrgreen: , semestr się powtórzy a pracę znajdzie nową :D ,przecież obiecaliśmy, że będziemy :arrow: to słowa trza dotrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jesli to bedzie styczen, to sie pisze 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 7-8 STYCZNIA 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 semestr się powtórzy widze ze nadajemy na podobnym kanale :mrgreen: ja mam zaliczenie z fizy 2 stycznia (po sylwku w wawie) a poprawke tydzien pozniej -> czytaj dzien po treffen :lol: :-D yno imprezy ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Mnie także nie może ominąć impreza w tak zacnym i przytulnym gronie :twisted: pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi