BruusZX6 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tak mniej więcej 50mm, chyba że potrzebujesz dokładnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dzięki BruusZX6 ale potrzebowałbym dokładny wymiar bo robie taką małą kombinacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) więc tak , nie miałem przy sobie akurat suwmiarki , więc zmierzyłem normalna miara i wyszło 48mm wewątrz Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez trufel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Dokładnie suwmiarką też mi wychodzi 48mm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Panowie, czy któryś z Was wybiera się może na Moto Bazar do Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Niestety na motobazar sie nie wybieram ale melduje,że zakończyłem prace nad przerobieniem wydechów,nie pytajcie ile roboty i kasy to wyszło,Edek z Edhausta też mi pomagał i jak narazie efekt wizualny jest całkiem zamierzony,dżwięk jest jeszcze troche zbyt niegrzeczny bo sieje popłoch na mieście i to niemały,dlatego musze je troche wyciszyc bo z wiekiem staje sie coraz bardziej wyciszony :biggrin: Wieczorem wstawie fotki.Więc zapodaje fotki z produkcji wydechów http://bikepics.com/members/maciej82/10bulldog/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Tak z ciekawości, jaka jest średnica przelotu? Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Srednica przelotu to 45mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekv10 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witam i pozdrawiam wszystkich entuzjastów KODO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Witamy w gronie MTekowców,napisz cos więcej o sobie i swoim MTeku,fotki mile widziane :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Wybiera się ktoś z Was? Ja będę już od piątku :) (przepraszam za rozmiar plakatu ale za cholerę nie wiem jak wstawiać tu zdjęcia)Z lenistwa zapytam, bo jakoś nie mogę dopatrzeć w jakim mieście to jest?? Niestety na motobazar sie nie wybieram ale melduje,że zakończyłem prace nad przerobieniem wydechów,nie pytajcie ile roboty i kasy to wyszło,Edek z Edhausta też mi pomagał i jak narazie efekt wizualny jest całkiem zamierzony,dżwięk jest jeszcze troche zbyt niegrzeczny bo sieje popłoch na mieście i to niemały,dlatego musze je troche wyciszyc bo z wiekiem staje sie coraz bardziej wyciszony :biggrin: Wieczorem wstawie fotki. Więc zapodaje fotki z produkcji wydechów http://bikepics.com/members/maciej82/10bulldog/Maciej, skądyś znam te kształty:) DOBRA ROBOTA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Tak kształty te same,ale musze przyznac,że RP12 jest o niebo łatwiejsze jeśli chodzi o przerobienie wydechów niż RP18,ile ja sie musiałem nawalczyc,szok :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Tak kształty te same,ale musze przyznac,że RP12 jest o niebo łatwiejsze jeśli chodzi o przerobienie wydechów niż RP18,ile ja sie musiałem nawalczyc,szok :banghead:Grunt, że się udało i że efekt jak na załączonych obrazkach widać został osiągnięty!Obyś za kilka miesięcy nie wpadł na pomysł sprzedawania KODO, choć na poprzednią decyzję sprzedaży ja osobiście nie mogę narzekać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Nie,nie o sprzedaniu niema mowy,narazie są plany co by tu zmienic,ale coś ostatnio pomysłów mi brak,a wydechy już mam spowrotem oryginalne bo troche sie oduczyłem od hałasu i te nowe sa dla mnie troche za głośne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Wyścigi odbywają się w Brannej w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi