Eda Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 trufel-prawdę nie potrfię ocenić kosztów.Benzyna była tam trochę tańsza niż u nas.Nocleg w Odessie,w hotelu 70 zł,a na Krymie 4 noclegi 110 zł w kwaterze prywatnej-bez specjalnych wygód.Reszta to koszty jedzenia-w knajpie obiady tyle co u nas.Do tego wina i gorzała-tańsza niż u nas.Piwo w tej same cenie i pozostałe produkty żywnościowe tak jak u nas. To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Panowie co do spalania, przeprowadziłem mały test, trasa z łodzi do katowic i powrót (około 200km, czyli po jednym tankowaniu w każdą stronę), w jedną stronę prędkość podróżna na poziomie 3500 obrotów (150 - 160km/h) spalanie 6,8 l/100km, powrót obroty nie przekraczające 3000 (130 - max 133km/h) spalanie 6,7 l/100km.Wam też tyle palą? wydaje mi się, że w poprzednich sezonach był mniej paliwożerny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Mój przy przelocie w granicach 130-140 jeszcze nigdy nie przekroczył 5,6l/100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 afrikaniec,coś mu troche ten apetyt wzrósł ;) sprawdzałeś ostatnio filtr powietrza? jeszcze kwestia która mapa jest zapodana na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 afrikaniec,coś mu troche ten apetyt wzrósł ;) sprawdzałeś ostatnio filtr powietrza? jeszcze kwestia która mapa jest zapodana na PC?Filtr powietrza sprawdzałem w poprzednim sezonie, więc nie zaszkodzi do niego spoglądnąć:) do map się nie dotykałem odkąd mam MT (która będzie optymalna?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) pali tyle ile przynosi frajdy i przyjemności :) :) a tu filmik ja podciągnąć trochę te nasze zabawki :) i filmik z hamowni oraz wyniki w porównaniu do stage 3 Edytowane 9 Lipca 2013 przez trufel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 ja pamiętam że jak zatankowałem mojego na shelu przy "PTAKU" to paliwa brakło przed tablicą Częstochowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 a gdzie jest schell z " ptakiem " ?? i jak daleko od niego do Czestochowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 ja pamiętam że jak zatankowałem mojego na shelu przy "PTAKU" to paliwa brakło przed tablicą Częstochowa :)no to ja właśnie na tym schelu tankuję i na rezerwie do centrum katowic dojeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mt01dominik Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Shell przy Ptaku jest na wyjeździe z Łodzi w kierunku częstochowy troche ponad 100km dokładnie nie wiem. To trochę wam palą te mteki:) mój w trasie do 130km/h bez większego szarpania poniżej 6l. jak jest odkrecanie i pod 200 to też pali. Taki to już jest Mtek:) swoją droga w tamtym roku na wakacjach jeździłem skuterem piaggio 50cm i palił 4l tylko ciągle oporowo:) wiec z mlekiem nie ma jeszcze tragedii. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 no zapomniałem dodoac że grzałemwtedy konkretnie z dużymi ścigami leciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Filtr powietrza sprawdzałem w poprzednim sezonie, więc nie zaszkodzi do niego spoglądnąć :) do map się nie dotykałem odkąd mam MT (która będzie optymalna?)Jeżeli dostałeś z MTekiem wszystkie dodatki które dałem,to był tam gdzieś wykres z hamowni i albo na nim albo na innej kartce było napisane najlepsza mapa i jej numer :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Jeżeli dostałeś z MTekiem wszystkie dodatki które dałem,to był tam gdzieś wykres z hamowni i albo na nim albo na innej kartce było napisane najlepsza mapa i jej numer :biggrin:Muszę poszukać tych materiałów, wydaje mi się, że w zeszłym roku był mniej paliwożerny, więc nie zaszkodzi w filterek zajrzeć. Czy tam jest K&N, który można czyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Tak,tam jest K&N,musisz kupic zestaw do czyszczenia i nasączenia i będzie ok,ja takie zabiegi przeprowadzałem przy każdej zmianie oleju :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Panowie w ostatnią niedzielę widziałem pomykającego po łodzi KODO na próbnych (czerwonych) blachach, zastanawiam się czy dołączył do łódzkiego grona kolejny szczęśliwy posiadacz MT01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi