Alexiunio Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Eee tam. MT-ek jest tylko jeden. Jak to napisał już ktoś kiedyś, "motocykl jest jak wódka, prawdziwa jazda zaczyna się dopiero od litra". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Eee tam. MT-ek jest tylko jeden. Jak to napisał już ktoś kiedyś, "motocykl jest jak wódka, prawdziwa jazda zaczyna się dopiero od litra".w przypadku naszych Kodo spokojnie możemy ambitnie powiedzieć, że od półtora litra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zejczak Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Panowie ma ktoś z was alarm Patrol line 545 w emteku? Chce wymienić baterie i nie wiem czy jest jakis tryb serwisowy czy coś w tym badziewiu? W instruckji jest wszytsko tylko nie o wyjmowaniu akumulatora a nie chce zablokować sobie tej mojej padaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mt01dominik Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgadzam się mtek to mtek kawał sprzętu. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Eee tam. MT-ek jest tylko jeden. Jak to napisał już ktoś kiedyś, "motocykl jest jak wódka, prawdziwa jazda zaczyna się dopiero od litra". Zgadza się, ale należy się cieszyć że rodzina MT się powiększa, może kiedyś wskrzeszą MT-01 w nowej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja mam alarm , ale jest wyłączony i na zimę wyciągłem aku . Wiosną niemiałem żadnych problemów by odpalić , a zapala zajebiście :-D:-D jak 1.7litra ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 zrobiłem najgorszą rzecz jaką mogłem zrobi motongowi....Sprzedałem.....wyższe cele potrzebują dofinansowania.piję i płaczę normalnie. obiecałem sobie że jak się odkuję , wracam do mt bo wszystko inne to oszustwo..chciałbym się pożegnać z szanownym gronem.....do za 2 lata LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 zrobiłem najgorszą rzecz jaką mogłem zrobi motongowi....Sprzedałem.....wyższe cele potrzebują dofinansowania.piję i płaczę normalnie. obiecałem sobie że jak się odkuję , wracam do mt bo wszystko inne to oszustwo..chciałbym się pożegnać z szanownym gronem.....do za 2 lata LwGno cóż, szkoda chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Szkoda,szkoda też kiedyś popełniłem ten błąd ale już go naprawiłem i jestem znowu w tym zacnym gronie :biggrin: Aktualnie przerabiam kominy i na przyszły weekend będe już grzmiał na mieście :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Panowie mam pytanko!zdemontowałem i oddałem do pospawania i wzmocnienia popękany stelaż od wentylatora na którym trzyma się stelaż kufra centralnego.Fachowcy powiedzieli, że wykonany jest ze zbyt słabej blachy aby utrzymywać ciężar kufra i zapytali czy chcę aby zrobili taki sam stelaż ale dużo bardziej wytrzymały z blach "5". Czy ewentualnie któryś z Was jest zainteresowany takim stelażem? (dostałem info, że zrobienie jednego czy np. pięciu sztuk to taka sama robota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) AlexiunioWitam. Spotkaliśmy się na parkingu pod Biedronką w Hajnówce. W fajnym miejscu mieszkasz, choć komary i inne latające potwory są okropnie męczące :biggrin:Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy gdzieś na trasie.Pozdrowienia z Wrocka. Edytowane 21 Czerwca 2013 przez RaKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexiunio Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 AlexiunioWitam. Spotkaliśmy się na parkingu pod Biedronką w Hajnówce. W fajnym miejscu mieszkasz, choć komary i inne latające potwory są okropnie męczące :biggrin:Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy gdzieś na trasie.Pozdrowienia z Wrocka. Witaj. Widzę, że wróciliście już do domu po wojażach po naszym pięknym kraju. Masz rację , pieknie jest tu u mnie na wschodzie, ale oprócz Puszczy są tu również te gryzące latające stworzenia, które naprawdę uprzykszają życie, wiele ich potem zostaje na kurtce, kasku i moto. Może w przyszłym roku z kumplami pojedziemy w rejon Kudowy lub Gór Sowich zobaczymy. Byliście na jeziorach? Ile Wam wyszło kilometrów? Jak się spisało KODO?Zobaczcie forumowicze, na naszych stronach w sumie jesteśmy anonimowi w jakimś tam stopniu, a tu proszę , było tak: jadę sobie z żoną i córką autem, patrzę a tu trzech "nowych" bikerów na parkingu przy drodze wylotowej do Białowieży, w tym błyszczące KODO z kufrem. Chciałem koniecznie zobaczyć mocowania plyty i obejrzeć moto, podjechałem , zagadałem , no i od słowa do słowa wyszło, że właścicielm jest RaKu z Naszego forum. Gdzie Wrocław, a gdzie Hajnówka, w linii prostej na mapie to z 600 km, swiat jest mały , a Polska jeszcze mniejsza. Pozdrawiam więc z tego miejsca kolegę RaKu oraz jego towarzyszy motocyklistów z którymi podróżówał. :) Zapraszam też w rejony Puszczy Białowieskiej innych MT-kowców, jest co zobaczyć i gdzie odpocząć.Pozdrawiam wszystkich. LwG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas1 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam wszystkich :) od dwóch lat jeżdżę na MT-ku, ale dopiero teraz wpadłem na to forum :) widze że jest nas wielu. W moich stronach rzadko widuje kogoś na KODO. Jednocześnie mam pytanie, Panowie jak pakujecie się na jakieś dłuższe trasy? Nie mam stelażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Pakuje wszystko na tylne siedzenie pasażera. Do tego torba na bak.Ktoś chętny na wyjazd w Alpy austriackie w sierpniu? Weekend + 1,2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas220 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Pakuje wszystko na tylne siedzenie pasażera. Do tego torba na bak.Ktoś chętny na wyjazd w Alpy austriackie w sierpniu? Weekend + 1,2 dni.W tym czasie lecę na Grossglockner w towarzystwie BT 1100. Chcesz się dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi