afrikaniec Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Potwierdzam!! Są zajebiste i nie mam z nimi najmniejszego problemu, też mam ponad 1,9metra! Nie odczułem jakichś niedogodności związanych z drganiami. Do tego wyglądają naprawdę zaje-fajnie! Korzystając z okazji Panowie - wszystkiego Naj w 12!!Chętnych zapraszam na piwko na łódzkim Moto Weteran Bazarze 21 stycznia Ja miałem ciężarki a w nich zamontowane lusterka i nie było problemów z drganiami,zresztą kolega afrikaniec może to potwierdzic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jako iż ostatnio coś niecoś sobie kombinuje,to znalazłem taki oto ciekawy sprzęt,co wy na to? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C_L_K Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Przód w piętkę. Gdyby z tyłu było jedno koło na monowahaczu to byłby mistrz, a tak to tylko na wystawy i do jazdy na wprost :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jako iż ostatnio coś niecoś sobie kombinuje,to znalazłem taki oto ciekawy sprzęt,co wy na to? :icon_mrgreen: Zdecydowanie nie dla mnie. Kiedyś stwierdziłem, że trajka zostanie mi na starość, gdy już nie będę w stanie jeździć na dwu kołach, a cały czas pozostanie chęć wsłuchiwania się w szum wiatru we włosach :icon_biggrin:. Poza tym jazda motocyklem to przyjemność z pokonywania winkli, łatwość pokonywania zatorów drogowych, możliwość zaparkowania właściwie w każdym miejscu. Trójkołowiec nie spełnia tych niewątpliwych zalet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 (edytowane) to ja też.......trajka i wiocha...........normalnie łapy poprzetrącać za te handbary Edytowane 5 Lutego 2012 przez plok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Panowie, już poruszałem wątek stelaża pod kfer centralny, wracam do niego ponieważ znalazłem firmę, która robi stelaże na zamówienie, w ofercie mają również MT01, cena 300zł, to w porównaniu z H&B za które chcą prawie 200Euro dobra cena. Czy któryś z Was może miał okazję widzieć gdzieś na "żywca" stelaże z tej firmy: http://motostel.pl/oferta.htmlRozmawiałem z nimi, mam dostać jakieś zdjęcie, zainteresowanym chętnie udostępnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam . Ja mam ten stelaż. Właśnie miałem dać info na forum. Zamówiłem i parę dni temu przesyłka przyszła.Jest naprawdę fajny.Jutro postaram się zrobić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 z niecierpliwością czekam na info i fotki tego stelaża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Sory za jakość fotki ,zrobiona telefonem.Stelaż dzieli się na dwie części,dolna jest przykręcana na stałe a górną możną demontować/ 4 śruby/ . Dół jest montowany razem z podnóżkami pasażera i dodatkowo przy wentylatorze.W sumie na 6 śrub. Można sobie przykręcać górny stelaż w razie potrzeby a na latanie :rolleyes: w ,,koło komina,, demontować. Ten facet robi jeszcze ramki na boczne torby/90 zł/ ale jak dla mnie to wystarczy mi tylko centralny.Jest też możliwość montażu kufra bez płyty. To jest zdjęcie które dostałem od producenta.Widać na nim te boczne ramki. Tu jest w stanie surowym,docelowo jest malowany proszkowo na czarny mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 to już wiem co chcę od swojej na zajączka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 no i zamówienie już poszło na taki stelażyk teraz tylko z niecierpliwością oczekiwać przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Jaka wypasiona motoryna w tle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Motorynka tak jak mówisz ,,wypasiona,, :crossy: .Zarejestrowana,plomby na silniku,oryginał 99.9%. Klasyk hi hi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 też zamówilem , ale dopiero zrobi mi na marzec , warto za tę cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 też zamówiłem:), nakręciliśmy trochę zamówień człowiekowi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi