mlubon Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ciekawe czy było jakieś spotkanie użytkowników MT 01 ? A może coś się szykuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARA. Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Ciekawe czy było jakieś spotkanie użytkowników MT 01 ? A może coś się szykuje ? Zawsze mozna coś zorganizowac,mysle ze chetni by byli. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Teraz to już po sezonie praktycznie a w przyszłym roku to nie wiem czy będę miał MT-eka jeszcze bo zdecydowałem że sprzedaje mojego pora na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Nie jestes jedynym posiadaczem tego moto, jesli sprzedasz to majac inne moto rowniez jako byly uzytkownik mozesz sie pojawic. Jakie powody sklonily cie do zmiany moto, jesli mozna wiedziec :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Mam go już pięć lat więc zdecydowałem się na zmianę taka chęć zmian. Choć muszę przyznać że szkoda go sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARA. Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Nie wiem czy sie kiedys zdecyduje na sprzedanie swojego KODO...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 witam,od trzech lat śmigam MT01 i chciałbym stworzyc w polsce coś w stylu fanklubu tego modelu,tak abyśmy mogli wymieniac sie doświadczeniami i wiedzą dotyczącą tego wspaniałego modelu.czy znajde tu jakis chętnych MTmaniaków? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Pewnie że najdziesz póki go mam chętnie wezmę udział w tym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 no to super,już jest nas dwóch :buttrock: jakby co to posiadam też troche części do MTeka i instrukcje w języku polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A jakie konkretnie części posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 mam dwa nieużywane oryginalne wydechy,zewnętrzne osłony wydechów,pierścienie końcowe czarne i srebrne,przednie tarcze cham 3szt. zbiorniczek płynu sprzęgła,zestaw nowych klocków cham w dobrej cenie,i instrukcje po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 panowie, na oferty jest giełda. proszę tam zamieszczać ogłoszenia jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 ma ktos z Was porownanie do buella 12 firebolta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Mój znajomy miał buella nie pamiętam modelu taki golas jakiś silnik 1200 to nie dawał mi rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 kumpel ma bella Lightninga,i choc to fajna i bardzo zwrotna maszyna to jednak za MTekiem nie nadąża choc swoje kopyto ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi