zielorz Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 4 suw to nie kupujesz oleju a w silniku i filtr oleju to sie sam wymieni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 a w silniku i filtr oleju to sie sam wymienino tak ;)ale chodzilo mi do mieszanki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 a w silniku i filtr oleju to sie sam wymieni no filtr nie jest az tak drogi i tak czesto nie trzeba go wymieniac, predzej chyba zuzyjesz kilka butelek oleju niz wymienisz filt oleju w 4T ;pto sa juz szczegoly finansowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 huske wr 250 czy te 250 huska wr to hard enduro to bardziej do ostrzejszej jazdy,a te 250 to enduro takie mneij agresywne od wr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 kurde skąd wam sie wzieło że niby czterosuwy są takie tanie w utrzymaniu w porównaniu do dwusuwów? już nie wiem ile razy zadałem to pytanie użytkownikom zarówno dwusuwów i czterosuwów, mechanikom, i trenerowi i każdy mówił że wychodzi praktycznie tak samo. Wiadomo że nie co do złotówki koszty są takie same, ale porównywalne. W czterosuwie masz skomplikowany rozrząd a w dwusuwie nie. I to jest główny powód kosztów, poza tym co wy myślicie że tam sie tłoka nie zmienia? owszem zmienia sie rzadziej ale kosztuje 500zł a do dwusuwa 300zł. Korba? 470zł 4T, 350zł 2T. Do tego olej co 1000km czyli bardzo często, i to olej najwyższej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 a ja wlasnie mowilem ze nei chodzi o rematy:D a z tego co sie orietuje to oba to sa hard enduro?? a wracajac do mocy to wole miec slabszy motor niz jezdzic na nim od swieta bo za duzo kasy na bezyne nei bede mial jak to zacznie pozerac cale galony ;) jezdze po lasach po torze nie jezdze glownie lasy pola takie tam tereny a budrzet narazie jest mi nieznany ale mysle ze cos kolo 6tys moze cos proponujecie innego w tym przedziale cenowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 a ja wlasnie mowilem ze nei chodzi o rematy:D a z tego co sie orietuje to oba to sa hard enduro?? a wracajac do mocy to wole miec slabszy motor niz jezdzic na nim od swieta bo za duzo kasy na bezyne nei bede mial jak to zacznie pozerac cale galony jezdze po lasach po torze nie jezdze glownie lasy pola takie tam tereny a budrzet narazie jest mi nieznany ale mysle ze cos kolo 6tys moze cos proponujecie innego w tym przedziale cenowym ?No i problem rozwiazany ;) . O TE250 za te pieniadze mozesz pomarzyc. Pozatym jak nie masz kasy na benzyne to jestem ciekaw skad wzialbys jednorazowo kase na remont!! ;) Bierz WR'ke125 od Adama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 nie obraz sie ale za 6000 to nie mysl o te ani wr 250... Nie wiem o jakie roczniki ci chodzi ... :]Ale jak masz tyle do husqvarna adama bedzie dla ciebie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Tylko że Adam nei sprzedaje swojej Wrki za 6tys tylko coś koło 7,5tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Tylko że Adam nei sprzedaje swojej Wrki za 6tys tylko coś koło 7' date='5tys.[/quote']można sie dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 z tym ze ja nie chce 125:D i musi byc do rejestracji widzialem i wr 250 i te 250 do 6000 no nic to ale raczej wezme te albo jakis inny 4t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi