Gość MichalMichal Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 mam mały problemik ze swoja jawka 50. gdy sie zatrzymuje ona gaśnie i nie weim dlaczego. to nie jest wina sprzęgła bo trzyma dobrze ani wina wolnych obrotów bo na luzie nie gasnie. czy to moze byc wina regulacji zapłonu :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 no własnie trzyma dobrze a czy sie nie trzyma za dobrze jak wcisniesz sprzegło??<nie slizga sie>?? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichalMichal Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 nie ślizga sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Ja nie czaje... Jedziesz, chcesz sie zatrzymać, wciskasz sprzęgło, wciskasz hamulec, zatrzymujesz sie i Jawa gaśnie, tak? No to może byc ciagnące sprzęgło, podciagnij je i też sprawdz i ustaw zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 a moze po prostu tak podwyzszyc troche obroty jalowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 moim zdaniem ciągnie sprzęgło i nic więcej, wolne obroty możesz troche podkręcić alr nie za bardzo bo po co ma ryczeć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Atam wszystkie jawki gasną moja też gasła i nic nie poradzisz :P A żeby nie gasła trzeba podgazowywać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Ja miałem podobnie w Simsonku (kiedy stawał np. pod światłami, on odmawiał posłuszeństwa). I co najśmieszniejsze... bo upadku naprawiło się samo... A wszyscy mi mówią, że nic same z siebie się nie może, a tu macie przykład :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Atam wszystkie jawki gasną moja też gasła i nic nie poradzisz :P A żeby nie gasła trzeba podgazowywać :) mylisz się nie wszystkie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichalMichal Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Atam wszystkie jawki gasną moja też gasła i nic nie poradzisz :P A żeby nie gasła trzeba podgazowywać :) twoja to nie gasła... bo nawet zapalic nie chciała :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ech a mialem juz tu nie pisac...Jak na luzie nie gasnie a na biegu po zatrzymaniu gasnie to poluzuj sprzeglo sruba regulacyjna i bedzie git. Najlepiej rob to "na sucho" tzn na wylaczonym silniku. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Atam wszystkie jawki gasną moja też gasła i nic nie poradzisz :P A żeby nie gasła trzeba podgazowywać :) mylisz się nie wszystkie 8)Taa, dobzre zrobiona jawka niema prawa gasnąć 8) Spróbuj wkręcić tą śrube w prawym delku tak gdzies o 1/4 obrotu, bo dalej może zacząć sprzęgło strasznie ślizgać i będziesz miał automata :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi