Maly-PMI Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 a poza tym co w tym dziwnego,ze moja dt jest z 94r ? Smile no wedlug mnie to jest dziwne, po pierwsze jest to model LC a zdaje mi sie ze zaprzestali go produkowac w 89r jak wprowadzili R, chlodzenie plynem, nie ma tarczy z przodu ale to nie problem i wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 no wedlug mnie to jest dziwne, po pierwsze jest to model LC a zdaje mi sie ze zaprzestali go produkowac w 89r jak wprowadzili R, chlodzenie plynem, nie ma tarczy z przodu ale to nie problem i wiele innych.Od 89 roku nazywa sie lc2 i ma tarcze z przodu i iny wahacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Od 89 roku nazywa sie lc2 i ma tarcze z przodu i iny wahacz z tym lc2 to sie jakos tez nie zgodze,bo z tarcza to tylko wersja r byla ale poczatkowo bez chlodzenia ciecza i chyba od 98r zaczeli ja produkowac. A co do wachacza to racja - lc ma inny niz r i takiego juz nie stosuja Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 ale strazlek LC2 to 80 a my mowimy o DT 50. LC produkowali jak zaczeli R dobra, ale R zaczeli w 89 a ty niby masz 94 wiec chyba ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 dobra to ustalmy,ze dt 50 lc kiedys tam se produkowali ale takowe bylo,a r tam w jakims czasie tez produkowali i tyle :) nie ma co sie klocic w tym temacie :P Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ale strazlek LC2 to 80 a my mowimy o DT 50. LC produkowali jak zaczeli R dobra, ale R zaczeli w 89 a ty niby masz 94 wiec chyba .......Wiec wersje stormraider'a (z tego co widze DT50mx) produkowali takze w tych latach do DT50r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 eh każdy co innego gada. tak samo jak z mierzeniem pojemności cylindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 eh każdy co innego gada. tak samo jak z mierzeniem pojemności cylindra.Icea_PL mial taka sama DT i chyba ten sam rocznikm, a co modelu to to ze to MX, jest chyba oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 eh każdy co innego gada. tak samo jak z mierzeniem pojemności cylindra.Średnica cylindra*skok tłoka, ktoś ma jakieś wątpliwości? :) Jak możesz do bierz DT80. Co z tego że jest ciężka, słabsza niż DT50 po tuningu, jest za to większa i solidniejsza. Teraz jak wsiadłem na DT50 to nie wiedziałem co mam z nogami robić, wydawało mi się że jadę na skuterku. Akurat DT80 zdecydowanie lepiej wspominam pod tym względem, no i miała większy zakres użytecznych obrotów. Nie wspominam już o tym że DT50 bez tuningu nie idzie w ogóle. To moja subiektywna opinia, na DT80 nie jeździłem już pół roku, a po przejażdze na DT50 właściwie chwilę po zejściu z crossa mogę mieć trochę przejaskrawione zdanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 eh każdy co innego gada. tak samo jak z mierzeniem pojemności cylindra.Icea_PL mial taka sama DT i chyba ten sam rocznikm, a co modelu to to ze to MX, jest chyba oczywiste zobacz sobie dzial "Modele Dt" http://www.dt50.prv.pl/ ,a poza tym MX mial okragla owiewke ,nie byl chlodzony ciecza i wydech po prawej stronie mial. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 moim zadaniem lepsza jest DT 80 (wiadomo) i przeciez i tak bedziesz jezdzic po lasach to po co ci rejestracja :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi