Barył Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Każdy z nas napewno widział ciężarówki z których wylewają/wysypują się wyżej wymienione paskudztwa naprawdę zastanawiam się co można z tym zrobić - chyba jadąc autem zaczne notować numery i zgłaszać oficjalnie na policję może nezbyt miłe ale te buce muszą zrozumieć że jadąc ciężarówką z której wycieka np cement usiłują zrobić z nas inwalidów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Każdy z nas napewno widział ciężarówki z których wylewają/wysypują się wyżej wymienione paskudztwa naprawdę zastanawiam się co można z tym zrobić - chyba jadąc autem zaczne notować numery i zgłaszać oficjalnie na policję może nezbyt miłe ale te buce muszą zrozumieć że jadąc ciężarówką z której wycieka np cement usiłują zrobić z nas inwalidów :) 1. Tak, jak napisałeś.2. Samosąd.3. ? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Mówiąc szczerze to o tym co niektórzy nazywają "drogami" też nic dobrego nie można powiedzieć. Jakiś czas temu widziałem program nt. zanieczyszczeń na ulicy. Policjanci po zatrzymaniu, wylegitymowaniu i wlepieniu mandatu wypuszczają delikwenta z ciężarówka w dalszą drogę. Niestety nikt już nie sprząta tego co zostało na jezdni. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surv Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 hihi a mojemu szefowi policjant ściągnął ręką cały piach który był na burcie. I go pouczył- "albo to teraz zmieciesz do lasu albo masz mandat" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Czyli mówiąc krótko - nie ma szans dla "dwóch kółek". Trochę to przykre. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Wygląda na to że musimy sie nauczyć jeździć po tych obszarpanych i posranych ulicach :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Teza:Im więcej piachu i gruzu tym lepiej. W ten sposób nas to nie zaskoczy - będziemy zawsze gotowi. Wniosek:Najlepiej by było jeździć krosówką po kamieniołomach. Wynik:Teza obalona. Idę spać :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 co tu sie dziwic... ekipa remontowa instalacji cieplowniczej po zakonczeniu prac zostawila bardzo ladnna warstew piachu i ziemi na jezdni... (centrum wrzeszcza) i nikt sie za specjalnie nie przejal tym ze lezalo to ze 3 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Dobrze, że nie zapomnieli zasypać dziury bo czasami tak właśnie bywa. Kolega jadąc na rowerze wpadł do takiego rowu bo zamnieli oznaczyć i skończyło się na szczęście na kilku siniakach. Strach pomyśleć co by było gdyby jechał motocyklem. :) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 W zeszłym miesiącu byłem na słowacji, generalnie chodziliśmy po górach ale jeden dzień mieliśmy zwiedzający. Tylu "fajnych" sytuacji jednego dnia to jeszcze nie miałem, było na drodze: piach, kamienie, krowie placki, końskie placki, krowy osobiście, koza osobiście, traktor wprost zza drzewa, mgła i oblodzona jezdnia na serpentynkach, aaaa i gwóźdź programu kibice w mieście Poprad wracający nocą z jakiegos meczu(FZ6-S ma na pewno dobre hamulce :-) ). Generalnie to oni drogi maja lepsze ale jak zjedziesz z tej oznaczonej kolorem czerwonym na mapie to możesz się spodziewać wszystkiego. Małe dziewczynki wybiegające z pozdrowieniem na środek drogi też były. REWELACYJNY DZIEŃ MIAŁEM ALE KTOŚ TAM U GÓRY NADEMNĄ CZUWAŁ. PS. Tak patrzę co ja napisałem i rzeczywiście nie ma słowa dzióra!! BO NIE BYŁO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 dzióracholera, tak Ci się spodobały ich ulice że ortografi zabyłeś :) :-D :-D :-D A tak serio. Przypomniała mi się dawna historia:7 - 8 lat temu jechałem sobie na zlot w Gubinie i jako że urlopu miałem od groma to zachciało mi się jechać bocznymi drogami, ale te żółte na drodzo to traktowałem jak autostrady, czyli z dala od nich. No, ale do rzeczy. Jadę sobie tak ok 160 km/h taką ładną prostą, z boku pola, żadnego lasu, idealna widoczność. Po jakiejś chwili patrzę tak na koniec horyzontu a tam cósik biało. Myślę sobie nic nie piłem, poczekam zobaczymi. No i sobie jadę. Jak juz zobaczyłem, to się tak wczepiłem w heble, że wyhamowałem ok pół metra od kopalni żwiru, znaczy chłoby sprzętem ciężkim wybierali żwir po obu stronach drogi i ładowali na ciężarówki, zasypując na grubość ok 10 - 20 cm asfalt. Curwa pikawa to mi waliła jeszcze z godzinę później. Było to na wysokości Ząbkowic Śląskich (woj. dolnośląskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Było to na wysokości Ząbkowic Śląskich (woj. dolnośląskie). Może Pamiętasz nazwę miejscowości dokładnie? :) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi