jokoko Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witam. Musze zakupic nową opone do przodu i niestety musze kupic uzywaną. Znalazłem oto taką opone http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=66388651 i teraz me pyt. czy nie za mały bierznik?, i czy nie za szeroka jak do mito. Aktualnie też mam 110 ale ponoc 100 by nie zaszkodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Zależy jak sie prowadzi na tej 110. Jesli dobrze sie łamie w zakrety to bier tą. Ciiensza opona na przód dobra jest na miasto, ponieważ duzo lżej sie skreca. a sądze ze przy wiekszych prekościach tez różnicy nie odczujesz. Co do głębokości bieżnika te ten konkretny kapeć widziałem nowy (tak mówił sprzedawca) na giełdzie i miał 4mm wiec teoretycznie jeszcze troche byś na niej pojeździł a na zdjeciach stan oponki przedstawia sie przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 podlacze sie pod temat. mam 2 takie same modele. Identyczne tylko rozmiary inne :120-70-17 - ta jak chcesz kupic to najprawdopodobniej bedzie na sprzedaz bo ja mam kola 18110-80-18 z napisem front I teraz mam pytanie. Czy jak zaloze opone przeznaczona na przod na tyl to cos bedzie zle ? Te dwie opony wygladaja identycznie to nie wiem co sie w nich rozni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 struktóra wewnątrz opony, inaczej opasana jest Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 no ale to nie wplywa na jazde ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Ja tez sie podlocze do tematu jakze mialem ta opone w cb500 w rozmiarze 110/60 na mokrym asfalcie koszmar a na suchej troche lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 no to jaką oponke polecacie do mojego motoru ? niemam kasy na nowa wiec uzywana tak do 120 pln. bo musze przegląd zrobic a niechce kupic oponki która niedługo bede musiał wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolis Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 W najlblizszych dniach bede mial uzywana Pirelkę na przod 110 lub 120 na 17. Prawdopodobnie na sprzedaz, zdjecia juz mam. Jezeli zainteresowany to gg 6520399 pozdrowionka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 w mito jest SERYJNIE 110/70-17 przód, 150/60-17 tył, więc jeśli nie robisz tego w celu poprawienia jakiejśc konkretnej właściwości to nie bierz 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi