nr Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witam! Nabyłem właśnie drogą kupna cały zestawik tej firmy i chciałbym zapytać, czy miał ktoś może wrzucony, albo coś słyszał na temat żywotności tych zestawów? Firma DC - Dyna Chains (podobno od żabojadów). Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Nie spotkałem, się, ale może się podzielisz ze mną ceną takiego zestawu. I jaki łańcuch (o-ring, x, xw ??). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Dodam tylko, ze chodzi o zestaw napedowy :? Oczywiscie nie dla Pawła, który sie domyslil, co napewno zajęło mu ładny kawałek czasu :).Łańcuch x-ring + zębatka 14 i 44 :twisted: . Zapłaciłem 430 + 15 za przesyłkę. [ Dopisane: 13-10-2005, 19:03 ]P.S. Mam nadzieje, ze troche polata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Hehe :!: No to gratulacje :!: Dyna to (obok Afama) jedne z najmocniejszych łańcuchów używanych w wyścigach. I cenę dobrą chyba dostałeś... Powiedz skąd go masz, czy to był najmocniejszy, czy można było zamówić w kolorze i czy on jest zakuty, czy jest spinka...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 jesli chodzi o wytrzymalosc, to nie dostalem wyboru. koles powiedzial, ze jest bardzo spoko (ozn. DC525MTX) i tyle. Zapinki nie ma! Jest folijka, na której jest narysowana instrukcja zapinania spinki:), ale w folijce jest zakówka :roll: . Namiar na typka chetnym podam na priv. Co do ceny widzialem na necie taki zestaw za jakies 550, czy cos kole tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Ja mam w mojej 998 jakas najmocniejsza "Dyne", przejechalem juz ok. 5.000km. i nie widze klopotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Ja mam nadzieje, ze przejade z 15-20 Mm :roll: . Możliwe???A tak poza tym, to kto i dlaczego :) zglosil moj post do moderatora?Cos nie tak? 8O Cyzbym nie przecztal regulaminu, a moze nie ten dzial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 to kto i dlaczego zglosil moj post do moderatora? Pewnie ktoś się gorzej poczuł. Jeśli koleś ma swoją ofertę, jakiś wykaz to ja poproszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Hehe :!: No to gratulacje :!: Dyna to (obok Afama) jedne z najmocniejszych łańcuchów używanych w wyścigach. I cenę dobrą chyba dostałeś... Powiedz skąd go masz, czy to był najmocniejszy, czy można było zamówić w kolorze i czy on jest zakuty, czy jest spinka...??Chcesz powiedziec ze Afam czy DC sa lepsze(wytrzymalsze) od DIDa czy RK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Oczywiście. Najmocniejsze motocykle na tym jeżdżą 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 który sie domyslil, co napewno zajęło mu ładny kawałek czasu . Bozia dała główkię, a szkoła angielski, wiec się domyślam, ze to nie zestaw łańcuchów do Sado-Macho :-) Temat przenoszę, do co kupić jak kupić. A o namiary się zgłosze na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 http://www.rider.com.pl/main/ac/103/sa/1208A to ciekawe, wynika z tego ze oni sami lancuchow nie produkuja-tylko firmuja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Najmocniejsze DC to to samo co AFAM. Kto wie co to AFAM ten nie ma więcej pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi