Zbig Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 odkręciłem ją metodą udarową :arrow: znaczy prętem i młotkiem nie mam takiego warsztatu żeby sobie klucze dorabiaćQde to musialo lekko trzymac, ja jak sie bawilem to ni ****. A za bardzo nie chcialem walic bo to miekkie aluminium.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 ja przerobiłem nieco klucz do odkręcania tarcz w boschu + długa rura i puściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 ja przerobiłem nieco klucz do odkręcania tarcz w boschu + długa rura i puściło wlasnie - dobry patent oryginalny klucz trzeba dopsasowac z nasadek koronkowych od japoni, ale koszta... co do oleju: ja lalem amortyzol 15W i chodzilo ok ja kupiłem je w sklepie z akcesoriami rolniczymi po wymianie było wszystko ok przez jakieś 2tyś km, teraz znowu leciolej przypurzczam że to wina wyeksploatowania pozostałych elementów jezeli dasz za duzo oleju tez bedzie ciec (za duze cisnienie), jak za malo to nie bedzie tlumil na samym koncu rozciagania amoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomkk Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 z tego co ja słuszałem to tego oleju powinno być od 70 do 80ccm i właśnie tyle wlałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 w tylnim teleskopie są dwa simmeringi, jeden jest 10x19x7 a drugi :roll: no właśnie jaki rozmiar ma ten drugi, bo chcę kupić w sklepie z uszczelkami, muszę znać rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi