Iluminat Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Cześć! Mam sprawe... Wie któs może z kąd można pobrać jakieś filmiki z trikami zawodników startujących we freestyle motocrossie?? Jeśli było to wywalić! z góry dzięki za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Z programow takich jak eMule czy Kazaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Masa takich filmików jest na Extreme (program dostępny między innymi dla abonentów Cyfry +). Czasami pokazuje też Eurosport relacje z zawodów. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 wiem że jest to w telewizjii.... mam cyfre + . ale chodzi mi o to, gdzie mogę znaleść takie filmiki w sieci, ale nie na Dc, kazie itp... dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 ja sobie posciagalem z emulakapolecam:Travis and The Nitro Circus IITravis.Pastrana.-.Revelation.199 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Nie rozumiem cie, co za roznica czy bedziesz mial film ze strony internetowej czy z p2p? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi