szulczyk Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 witam ile dni trwa prawojazdy A??PROSZE O ODP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 prawojazdy a dokładniej dokumnet trwa tak długo aż go nie zgubisz, zniszczysz albo ci go nie zabiorą :-) a jeśli chodzi o zrobienie kursu to wszystko zależy od intensywności jazd na kursie i czasu oczekiwania na egzamin (latem zawsze dłużej), ja jazdy robiłem 2 tyg a na egzam czekałem miesiąc bo miałem razem A i B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 u mnie wychodzi 3 tyg praktyka i 3 tyg teoria . Praktyke oczywiscie mozna przyspieszyc, wystarczy sie dogadac lub jezdzic po 3 godziny dziennie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Mi jazda 3 tyg. teoria 5 dni :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 u mnie wszystko wyniosło 3 tyg ale oficjalnie się mówi że trwa około 3 miechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 kursik na kategorie A trwa roznie. zalezy to przede wszystkim od czestotliwosci jazd na kursie. mnie osobiscie zajelo to okolo 2 miechow ( praca + szkola ), ale jak bedziesz mial duzo wolnego czasu to wyrobisz sie nawet w 2 tygodnie.Inna sprawa to wyznaczenie terminu egzaminu. z tym moze byc gorzej. ja czekalem za miesiac od chwili zlozenia wniosku do chwili samego egzamu. duzo tez zalezy od pory roku...powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jak się dogadasz ze szkołą czy instruktorem, to wydadzą Ci zaświadczenie o ukończeniu szkolenia w trakcie kursu. Dzięki temu możesz tak wycyrklować, że termin egzaminu będziesz miał zaraz po zakończeniu kursu. Chyba, że jesteś cyborgiem i zrobisz kurs w tydzień 8) Mi to zajęło prawie 3 miesiące :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasad Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 A jak wygląda sprawa w wakcje , jest dużo więcej chętnych niż np w maju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macciejj Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Może ktos wie jak wygląda sprawa z państwowym egzaminem na A , Chodzi mi dokładnie o terminy zimowe - czy w ogole są przeprowadzane w czsie tej pory roku . Jak nie to od kiedy do kiedy trwa przerwa zimowa . Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Wszystko zależy od tego do jakiej szkoły się zapiszesz( czy instruktorzy nie będą mieli zawalonych terminów) i czy będzie Ci się chciało często chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Może ktos wie jak wygląda sprawa z państwowym egzaminem na A , Chodzi mi dokładnie o terminy zimowe - czy w ogole są przeprowadzane w czsie tej pory roku . Jak nie to od kiedy do kiedy trwa przerwa zimowa . Pzdr. To zalezy od osrodkatroche wiecej jest w tematach:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=34678http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=32798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi