ironin Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Bardzo proszę o pomoc.Proszę o zweryfikowanie danych dotyczących ilości oleju w lagach, (honda cb500).W pewnym czasopiśmie podają 320 cm3 na lagę. Niestety nie posiadam serwisówki a chciałbym mieć sto procent pewności. Proszę również o opinię na temat oleju motul fork expert. Za wszelkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 CB500 1993-05320/320ccmczyli dane masz poprawne a i olej o którym piszesz może być stosowany w tym motocyklu tylko nie piszesz nic o gęstości tego oleju. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironin Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Nie wiem czy poprawnie myślę, ale chcę zalać 20W, w mojej okolicy są strasznie dziurawe drogi. Preferuję też ostrą jazdę w zakrętach. Z tego, co wiem cb500 ma dość miękkie zawieszenie i chciałbym je, choć trochę usztywnić.Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Motul nic więcej nie produkuję. Czasami na wyraźne życzenie klienta zalewamy teleskopy olejem Bel Ray Fork Oil 30W i na naszych drogach się sprawdza. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Bądźcie jeszcze tak mili podajcie mi ilość oleju do lag w XT 600 E rocznik 2000. Nie mam serwisówki i nie mogę tego znaleźć w sieci.Był juz temat na forum i jest podany link http://www.bush.neostrada.pl/pliki%20pliki...weMotocykli.zip ale nie działa. Chyba Paweł Boruta go sobie ściągnął, ale ja już nie mogę (może usunięty). Ogólnie rzecz biorąc widelec XT jest bardzo miękki i chętnie go utwardzę chociaż w zakresie tłumienia (na nowe sprężyny progresywne nie mam kasy) więc zaproponujcie jakiś olej dostępny w Larssonie, który będzie twardszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Bądźcie jeszcze tak mili podajcie mi ilość oleju do lag w XT 600 E rocznik 2000. Nie mam serwisówki i nie mogę tego znaleźć w sieci.533 CCM SAE 10W (po warunkiem, ze to model 3TB) A na przyszlosc: baze z podstawowymi danymi regulacyjnymi (luzy zaworowe, objetosci plynow itp.) mozna znalezc na stronie www.louis.de - zakladka "MotoBase". Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 baze z podstawowymi danymi regulacyjnymi (luzy zaworowe' date=' objetosci plynow itp.) mozna znalezc na stronie www.louis.de - zakladka "MotoBase".[/quote'] Dziękuję. To działa więc nie będę pierdołami więcej głowy zawracał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 JA też mam jedno pytanko do kolegów specjalistów chodzi mi o świece jakie do CBR 600 PC 25 z 1994 roku.JAk mozecie to tez napiszcie jaki olej polecacie zalac do silnika bo filtry juz mam został tylko olej do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi