Nitomen Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 640 to juz chyba bardziej pod turytsyka podpada ale moge sie mylic :roll: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 i jeszcze mam pytanie czy opłaca sie rozglądać za drz400 Nie odrzucaj od razu DRZ-ta.Mialem okazje pojezdzic troche tym moto (wersja E) i powiem szczerze, ze DRZ mnie zaskoczyl. Pozytywnie zaskoczyl. Moze nie jest tak mocny jak EXC ale bardzo plynnie oddaje moc - nie ma dolow i gwaltownych pikow mocy. Jezdzi sie tym naprawde przyjemnie, jest duzo bardziej wygodny od KTM-a podczas jazdy dzieki ustawieniom zawieszenia. Za to przy dlugich skokach lub niespodziewanych dolach zawieszenie ma zbyt miekkie nastawy. Zaleta jego jest dlugi okres miedzy przegladowy a co za tym idzie mniejsze koszty. Wada jest wieksza masa (119 kg-to czuc podczas jazdy) i ubogi osprzet (kierownice trzeba wymienic od razu - chyba, ze masz 150 cm wzrostu). Jak bym mial teraz kupowac nowe moto i nie liczyl bym sie z kasa to bym wybral EXC450. Ale jak bym mial ograniczone fundusze i kupowal uzywany motocykl to naprawde bym sie powaznie zastanawial rowniez nad DRZ-tem. pozdro,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Wada jest wieksza masa (119 kg-to czuc podczas jazdy) iwiesz co dr -a ważyła 160kg :roll: i jakoś sobie rade dawałem 8O to jak cos będzei o 40kg lżejsze to prawie tam jak bym swoją babe zdjoł z tylnego siodła :lol: to ile wazy ktm 450 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 wiesz co dr -a ważyła 160kg Rolling Eyes i jakoś sobie rade dawałem Tu nie chodzi o "dawanie rady" tylko o porownanie z EXC. Roznica nie jest duza (7 kg) ale znaczenie ma takze rozklad masy. Z moich obserwacji wynika, ze pod tym wzgledem jest roznica w prowadzeniu obu matocykli. Rowniez w DRZ-cie troche przeszkadzaja zbyt szerokie oslony chlodnic - lapia duzo badziewia z terenu - ale to juz szczegol. Generalnie polecam DRZ-ta (ale wersje E) bo dla amatora to bardzo udany motocykl - ale nie zamienilbym swojego EXC na Suze :D pozdro,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Strzałku nawet sie pomarańczką nie pochwaliłeś :DA co do tematu to w końcu teren czy supermoto?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 no teren koniecznie tylko do sprzedania jast supermoto ktore mi sie podoba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=66617782 tu jest dobra oferta, nie zapominajcie szukac na allegro sprzetow o okolo 2 tys drozszych niz chcecie wydac, bo cena prawie zawsze jest do sporej negocjacji.Ten KTM wydaje mi sie ze to model juz 2003 czyli znacznie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi