kudłatyKutno Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Witam wszystkich Mam pytanko : czy ma ktos może fotki ze zlotu w Nieborowie z tego roku? Błyło super ale nie miałem aparatu :). To był mój pierwszy zlot bo od tego sezonu dopiero posiadam własny sprzęcik :) Impreza przednia gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 ja mam troche Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Niedźwiedź! ..a skąd Ty nie masz fotek? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 no jak to nie mam jak mam he he he he :) ja zawsze znajde jakies fotki :P a akurat w nieborowie to mam nawet jak sie taczkami wozili :) Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Masz fotki, akurat. Przecież leżałes cały weekend nieprzytomny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Pompka kurna !!!!! to ty lezales przytulony do HD i mowiles ze zawsZe chciales byc harlejowcem !!!!! Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozej Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Ja też mam troche fotek.. ;) bonusowo moge dać filmik ze striptizerkami ;) (niestety bez dźwieku... ale na co on komu :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 a mozecie mi przesłać te fotki na maila ? Z góry dzięki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Tez mam troche fotek z nieborowa...jak znajde dluzsza chwile to podesle troche na maila do Ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 ok Mo$ue będę czekałpozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 no ma ktos filmiki z nieborowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi