Benek14 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Jescze raz zadaje to pytanie bo mi wcześniej nikt nie odp. :) Jak można ulepszyc amortyzatory w simku? Widzialem juz pare z powymienianymi, widac bylo bo byly dużo wyższe. Z jakiego motocykla lub motoroweru zamienic amortyzatorki?PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 czeeeA co Ci w nich nie pasuje ? niesprawne czy tylko taka sztuka dla sztuki ? pozdrawiam herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Nie pasuje mi to że jak jeżdże tam gdzie lubie to mi dobijaja i mi szarpie simsonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Kurde miszczu jak masz amorki od s-51 enduro tylne to nie powinny dobijać. Z przodu wlewasz gęstrzy olej i powinno byc dobrze! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Z tego co wiem, to masz zwykłego simka, więc zamontuj amorki od enduro i będzie dobrze. TYLKO NIE MONTUJ AMORTYZATORÓW OD MZ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Z przodu wlewasz gęstrzy olej i powinno byc dobrze! przede wszystkim to wymieniasz, bo od tego czasu jak wyjechal z fabryki to pewnie nikt tam nie zagladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 TYLKO NIE MONTUJ AMORTYZATORÓW OD MZ !!Ponieważ będzie dobijać koło o błotnik.... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 W SR bedzie troche trudniej, ale wystarczy kupic nowe sprzężyny i zalać dobrym olejem np Hydrolem.A co do tyłu to moga być od S-51. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi