Skocz do zawartości

Części ural

anretam
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję kilku części do Urala ( Najbardziej klamki sprzęgła). Może ktoś z kolegów orientuje się w namiarach na kogoś - najlepiej w okolicach Krosna

P.S.

Sprawdziłem już następujące adresy ale brak odzewu:

http://www.targowek.com/rusmoto/

http://www.sowiet-moto.neostrada.pl/ural/silnik.html

Darek

Oj coś mi się zdaje że nici z prośby ....

No russian boxer to zdaje sie pan skwarko. Zalezy co u niego zamowiles. Niektore rzeczy to ma dobre, bo nie da sie tego spierdo#$ć przy produkcji. Ja kiedys od niego zamawialem cylindry do urala to przyszly polamane, Przegub krzyzakowy przyslal mi caly (no i oczywiscie skasowal) , choc umawialem sie z nim tylko na te przednie widelki. Przegub ten jako calosc nadawal sie na smietnik, naszczescie ja potrzebowalem tylko te przednie widelki. Te drugie widelki mi zostaly, zrobie skan to sami zobaczycie co to ruska precyzja, i co skwarko wysyla. Od tad jak zaczal robic takie numery, to przestalem od niego cokolwiek brac.

widelki-ok.jpg

z tej strony widelki wygladaja przyzwoicie, a z drugiej ...

widelki-be.jpg

co sadzicie o tym ?

Malo tego powiedzialem skwarkowi ze przegub (widelki) zjeba$%e, ze otwor nie na srodku, ze scianka ma ok 1mm. Na to on powiedzial ze w tym przegubie nie dzialaja duze sily, i ze wytrzyma. :-)

Po pierwsze ten przegub zmontowany w calosci byl krzywy, i wygladal jak kielbasa (sam krzyzak byl w nim zamontowany w pozycji trudnej do opisania), pewnie jak bym go zalozyl to swoimi drganiamio rozpierd@#ił by mi dyfer, a po drugie przy lepszym starcie widelki by sie no co tu duzo mowic rozierdol$#ły. Tak wiec sami mozecie ocenic jakie dziwne rzeczy wysyla skwarko.

Jezeli nasz kolega zamowil klamki to raczej w nich sie nie da za duzo zepsuc :-D .

Zycze powodzenia i 100% towaru nadajacego sie do uzycia :-D

[ Dopisane: 08-10-2005, 23:01 ]

racja russian to ten z warszawy zdaje sie. No ceny to ma wybitne. Ale ostrzeglem was przed skwarkiem :-)

Ten Skwarko czy jakis tam inny powinien dostać naprawde wpie.dol za sprzedaż takiego dziadostwa! Bo to nie nadaje sie do niczego tylko na złom. Taaaa i jeszcze zapewnia, ze to wytrzyma... co wytrzyma? Niech sobie to na siurku powiesi!

A nasi wschodni sasiedzi produkuja coraz gorsze części do motocykli, z roku na rok, jak tak patrze to gorzej, hm, ciekawe jak beda wyglądać ich czesci za 10 lat...