anretam Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Potrzebuję kilku części do Urala ( Najbardziej klamki sprzęgła). Może ktoś z kolegów orientuje się w namiarach na kogoś - najlepiej w okolicach KrosnaP.S.Sprawdziłem już następujące adresy ale brak odzewu: http://www.targowek.com/rusmoto/http://www.sowiet-moto.neostrada.pl/ural/silnik.html Darek Oj coś mi się zdaje że nici z prośby .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 http://www.redmotorz.studioo.pl/forum/tam pytaj. u żródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Albo popytaj sie IRBITA z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Ja ma klamke sprzegla do urala jak chcesz to moge sprzedać oraz mam calego urala na czesci.Jak coś to pisz na priv-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Dzięki Koledzy za odpowiedzi , może skorzystam przy następnej okazji.Części zamówiłem w http://www.russian-boxers.pl/ PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 No russian boxer to zdaje sie pan skwarko. Zalezy co u niego zamowiles. Niektore rzeczy to ma dobre, bo nie da sie tego spierdo#$ć przy produkcji. Ja kiedys od niego zamawialem cylindry do urala to przyszly polamane, Przegub krzyzakowy przyslal mi caly (no i oczywiscie skasowal) , choc umawialem sie z nim tylko na te przednie widelki. Przegub ten jako calosc nadawal sie na smietnik, naszczescie ja potrzebowalem tylko te przednie widelki. Te drugie widelki mi zostaly, zrobie skan to sami zobaczycie co to ruska precyzja, i co skwarko wysyla. Od tad jak zaczal robic takie numery, to przestalem od niego cokolwiek brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 No russian boxer to zdaje sie pan skwarko nie. to pan kędzira. powodzenia... sie ceni facio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 z tej strony widelki wygladaja przyzwoicie, a z drugiej ... co sadzicie o tym ? Malo tego powiedzialem skwarkowi ze przegub (widelki) zjeba$%e, ze otwor nie na srodku, ze scianka ma ok 1mm. Na to on powiedzial ze w tym przegubie nie dzialaja duze sily, i ze wytrzyma. :-) Po pierwsze ten przegub zmontowany w calosci byl krzywy, i wygladal jak kielbasa (sam krzyzak byl w nim zamontowany w pozycji trudnej do opisania), pewnie jak bym go zalozyl to swoimi drganiamio rozpierd@#ił by mi dyfer, a po drugie przy lepszym starcie widelki by sie no co tu duzo mowic rozierdol$#ły. Tak wiec sami mozecie ocenic jakie dziwne rzeczy wysyla skwarko. Jezeli nasz kolega zamowil klamki to raczej w nich sie nie da za duzo zepsuc :-D .Zycze powodzenia i 100% towaru nadajacego sie do uzycia :-D [ Dopisane: 08-10-2005, 23:01 ]racja russian to ten z warszawy zdaje sie. No ceny to ma wybitne. Ale ostrzeglem was przed skwarkiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Mam taką nadzieję Ale nie omieszkam napisać w jakim stanie otrzymałem zamówione części :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Ten Skwarko czy jakis tam inny powinien dostać naprawde wpie.dol za sprzedaż takiego dziadostwa! Bo to nie nadaje sie do niczego tylko na złom. Taaaa i jeszcze zapewnia, ze to wytrzyma... co wytrzyma? Niech sobie to na siurku powiesi!A nasi wschodni sasiedzi produkuja coraz gorsze części do motocykli, z roku na rok, jak tak patrze to gorzej, hm, ciekawe jak beda wyglądać ich czesci za 10 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Ten skwarki towar wyglada tak jakby go bral za darmo z jakichs poprodukcyjnych odpadow, np poniedzialkowy rozruch po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 ural_zgora, daleko im do standardowej 10tej klasy dokładności :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 ural_zgora, daleko im do standardowej 10tej klasy dokładnościPodejzewam ze u nich spoleczenstwo, oraz produkcja jak w "Sami swoich" bezklasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Dzisiaj otrzymałem części z http://www.russian-boxers.pl/I proszę Panów nie można nażekać - wszystko zgodnie z zamówieniem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 No to sie wszyscy cieszymy razem z toba :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi