KML Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 No trudno, przeżyję bez obejżenia tego filmu. Nie rezygnój tak szybko bo filmik jest fajny, jak chcesz to zgram Ci swoją kopię już z napisami PL i podbijesz do mnie na osiedle jak będę miał wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Tylko nie wiem czy to napewno kwestia kopii. W sumie wszyscy lub większość ściągli z emule. Sciągne na innym komputerze a jak nie zadziala to będe fatygował ciebie. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Szukałem i szukałem fajnych filmików i natknąłem się na taką jedną ściemę: film fabularny "Supercross". Sprzęty świetne, jazda...ale żeby taką ściemę walić ludkom, aż się płakać chce. :cry: wiem, wiem, może i już o tym było, ale przeżyć nie mogę :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Fiml nawet fajny. Strasznie z Amerykanizowany :mrgreen: wiecie " i te maszyny waza po 100kg" jak dla mnie 600etka ktora wazy 100kg na pelnym baku to malo :P Duzo "dokrecanych" scen tzn nie bezposrednio z rajdu, albo lektor mowi ze teraz jest z kamery motocyklisty a jakosc obrazu jest zajebi*ta i widac 2 reflektory o roztawie zupelnie jak z samochodu ;). Ale dla mnie DAKAR rulezz, a film wciaz mozna obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi