JaWaK Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Ja ci powiem tak obejżyj sobie na bikepics wszystkie motorki co cię interesują i wybież tan który ci najbardziej przypasi a potem pytaj o wady i zalety na forum , włascicieli danego sprzętu przeczytaj moze troche wiecej anizeli ostatni post to zobaczysz ze wlasnie tak zrobil... tzr, ns1 czy RS... no jets ale :D ... połowa tematu to pierdolenie o tym kto więcej się zna i zaraz do tego jescze skutery mieszają :D a kolega poprosił jasno 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Snake_ Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 połowa tematu to pierdolenie o tym kto więcej się zna i zaraz do tego jescze skutery mieszają Dokładnie tak ! ale naszczęscie niektórzy pomogli i za to Wielkie Dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 ...To tak ja mam Aprilie RS 50 i jestem zadowolony z jej zakupu. Kolega ma NS-1 tez jest zadowolony jeszcze jeden kolega ma Tzr i tez jest zadowolony siliniki w RS i Tzr są identyczne moc wszystkich tych motorków jest porównywalna moze tam o to 5km/h i ten jeden koń. Lecą wszyskie koło 100km/h i maja te 12/13KM tezraz wybiesz który ci sie bardziej podoba i na który masz kase... Pamieta... ...Nigdy nie ma idealnego motoru zawsze musisz po zakupie dołozyć chociarz te 200zł. Pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 maja te 12/13KM80 tak 50niee....50 ma kolo 8km. Może 10 w pełni odblokowana! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Yohnson napisał:maja te 12/13KM 80 tak 50niee....50 ma kolo 8km. Może 10 w pełni odblokowana!Byly wersje RX50 RAcing ktore fabrycznie mialy chyba 14 czy 15km . Wystarczy wiekszy gaznik i sportowy wydech. Orginalnie te silniki maja 9km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Snake_ Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Sorry Ze odkopuje mój stary temat ale chciałem jeszcze powiedziec ze to ma byc motorower na początek tak więc bedzie lepszy enduro czy ścigacz ?pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Sorry Ze odkopuje mój stary temat ale chciałem jeszcze powiedziec ze to ma byc motorower na początek tak więc bedzie lepszy enduro czy ścigacz ? To zalezy czy wolisz scigacze czy enduro. Ja bym wybrał Enduro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja bym wybrał Endurobo scigacz 50 nie ma majmniejszego sensu, pedziesz 100km/h i tak ci bzyczy bzzzzzzzzzz ze prawie glowe rozsadza, a ednuro 50 typu rx zrobione na 80 to juz ladnie w terenie jedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja bym wybrał Endurobo scigacz 50 nie ma majmniejszego sensu, pedziesz 100km/h i tak ci bzyczy bzzzzzzzzzz ze prawie glowe rozsadza, a ednuro 50 typu rx zrobione na 80 to juz ladnie w terenie jedzie :) bo problem polega na tym, ze enduro wjedziesz do lasu, na lake, czy w jaki kolwiek inny "teren" i mozna sie bawica nie kazdy ma pod domem tor wyscigowy zeby scigaczem poszalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 oczywiscie ze Tzr;] U Nas w paczce jest 80cmm po kompletnym tuningu malossi i hebo 80cmm o tym ze ta Tzrka o seryjnych nsrkach i rs zapomina na 5 biegu to scegol;]Mz etz 250 tez jej nie straszna;]2003 rok polecam naprawde moim zdaniem najlepsza miniscigala z najlepszymi osiągami w klasie 50 cmm;]jak co to tzr jest do sprzedania ;]pozdrawiam ;]V max jaki ja nią mailem to 137kmh Wlasciciel niby mowi ze mial okres 145kmh w to juz nie wieze bo przy 137 na 6 biegu byl juz zamkniety obrotomierz wiec nie wiem nie wypowiadam sie :) pozdrawiam;]Moim zdnaiem TZR [ Dopisane: 22-11-2005, 20:31 ]Acha co do tych waszych smiesznych mocy :-) :-) Niby Producent Hebo manston replici podaje iz na tym cylindze i gazniku taki jak tam jest ma byc moc wyjsciowa na kole 20Km ale raczej w to nie wierze acz kolwiek podejrzewam jakies 15 km w koncu w niekazdej 80cm szczalka na obrotomierzu przelatuje tylko przez 12 tys;]<na jalowym> Mysle ze hebo przegielo ale okolo 15 km powinno na kole sie znalesc w koncu nie sam clinder odpowiada za moc pozdrawiam :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Acha co do tych waszych smiesznych mocy Smile Smile Niby Producent Hebo manston replici podaje iz na tym cylindze i gazniku taki jak tam jest ma byc moc wyjsciowa na kole 20Km ale raczej w to nie wierze acz kolwiek podejrzewam jakies 15 km w koncu w niekazdej 80cm szczalka na obrotomierzu przelatuje tylko przez 12 tys;]<na jalowym> Mysle ze hebo przegielo ale okolo 15 km powinno na kole sie znalesc w koncu nie sam clinder odpowiada za moc pozdrawiam Very Happy Very Happy Ta moc jest mozliwa pod warunkiem założenia gaźnika mim 21mm ( najlepiej 24) i dobrym wydechu.Taka tuningowa tzr z większymi motocyklami na szosie nie ma szans a taki HM CRE 50 po tuningu na 80 w terenie objeżrza nawet sety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Snake_ Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Dzięki za odpowiedzi ... jak bym kupił ścigacza to raczej 80 niz 50 ... co o tym myslicie ?? a widzialem kilka enduro 125 zarejestrowannych na motorower ... dobre sa takie na początek i co o tym myslicie ?? pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Strzalek_t nikt nie kupuje hebo manston replici bez dell orto 24mm;]W koncu coś musi zaopatrzyc 8 okien plucząco sących w mieszanke :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Acha co do tych waszych smiesznych mocy Smile Smile Niby Producent Hebo manston replici podaje iz na tym cylindze i gazniku taki jak tam jest ma byc moc wyjsciowa na kole 20Km ale raczej w to nie wierze acz kolwiek podejrzewam jakies 15 km w koncu w niekazdej 80cm szczalka na obrotomierzu przelatuje tylko przez 12 tys;]<na jalowym> Mysle ze hebo przegielo ale okolo 15 km powinno na kole sie znalesc w koncu nie sam clinder odpowiada za moc pozdrawiam Very Happy Very Happy Ta moc jest mozliwa pod warunkiem założenia gaźnika mim 21mm ( najlepiej 24) i dobrym wydechu.Taka tuningowa tzr z większymi motocyklami na szosie nie ma szans a taki HM CRE 50 po tuningu na 80 w terenie objeżrza nawet sety. a czemu ? a temu ze na szosie predkosc jest duzo wieksza niz w terenie wiec roznice miedzy duzymi motocyklami i malymi pizdzikami na szosie jest wyrazniejsza niz w terenie oczywiscie nie twierdze ze enduro to dno (sam chcialbym pochasac, ale dopoki bedzie mnie stac na 1 sprzet to bedzie to szosa), poprostu sa ta dwa kompletnie inne motocykle o innym przeznaczeniu i kazdy z nich daje jakas radosc z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Moze i w terenie ale wątpie aby na szosie jakaś endruralka poleciala 140kmh :) klasy 50 bądź 80 cmm;]Po1 nie te przelozenia po2 nie ta rama zadnej oplywowosci;]Tak czy owak Yamaszka z tych 3 moto jest najlepsza :DNa old Timer Bazar we wroclawiu koleś na aprili rs 80 zalozys sie z ravalem ze łyknie go na zebranie 8) 8) Szkoda tylko ze w rs wskazowka na 5 biegu jakos nie ma ochoty zaglądnąc w granice 10-11 tys 8) 8) Na jakies 200 metrow tzr miala przewage ze 20 metrow na Rs 8) Wiec dlatego moim zdaniem jest najmocniejsza z konkurencji;]Nie wiem jak by bylo z seryjną Rs na seryjną Tzr :D Zaklad byl oczywiscie o zlociste paliwo :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi