jarodawca Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja mam gs500f od konca lipca, jestem z niego bardzo zadowolony ;):) jego zalety to : niskie spalanie, wytrzymały silnik, wygodna pozycja kierującego i pasażera tez ( moja dziewczyna nie narzeka :D ), biegi wchodzą bez zarzutów, bardzo dużo mu pomaga chłodnica oleje przez co się tak nie poci ;) jednym słowem jest to motocykl dla każdego ;) w miarę tani ( za nowy 17900zł + pakiet ubezp.) przy tryma tani w utrzymaniu, bardzo ładny no i według mnie można na nim poszaleć, radzi sobie na przednim jak i na tylnim kole bardzo dobrze przy czym na tylnim najlepiej z klamy :), jak ktos nie wie co kupic a ma pieniedzy okolo 20 tys. i zaczyna sie bawic motorkami to polecam gs500f wybaczy błędy kierowcy jednym słowem jest the best :):)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Mam takie pytanko czy przy wzroscie 195 cm nie bede glupio wygladal na GS 500 ? czy raczej to motorek nie dla mnie.A moze lepiej enduro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 ja mam 185 cm wzrostu i jest idealnie ;):D bez problemu potrafie się schować za owiewką :D;)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja przy 1,91 nie wyglądałem na nim najgorzej, chociaż mówili że wyglądam jak na rowerku , jak enduro to może transalpa. [ Dopisane: 18-02-2006, 10:39 ]Praktycznie jest to mały zwinny motocykl do opanowania, który nie powinien sprawiać dużego problemu dla początkujących.Przy prędkości 120-140 km/h można jeździć w miarę dynamicznie nie odczuwając wibracji, dobrze wkręca się na obroty, w miarę elastyczny silnikpracuje raczej spokojnie bez żadnych gwałtownych szaleństw , no może przy 6000 obr "mały dreszczyk" ale poza tym spokojnie.Z rozmów przeprowadzanych na zlotach i innych imprezach właściciele skarżyli się na 6-bieg , a sam to sprawdziłem jadąc w dwie osoby na 6-tym biegu pod lekkie wzniesienie motocykl zwalniał, no i musiałem zredukować na niższy bieg ( np: CB 450 S o mocy 44KM nie ma takiej objawy, w 2-osoby na ostatnim biegu daje radę)Ważna informacja dla wysokich pasażerów ja mam 1,91 wzrostu i jadąć 150 km jako pasażer stwierdziłem stanowczo że jest lekka lipa, podnóżki trochę za wysoko umieszczone. BYŁ TO MODEL GS 500 E z 1992 roku. [ Dopisane: 18-02-2006, 10:42 ]ojjjjjjjj........ zapomniałem dodać, była to wersja otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Hmm no ale ja mam 1,95 i jeszcze rosne tak ze moze byc problem:)a transalp no to fajny motorek tylko ze troche drogi :D musze kogos dorwac z mojej miejscowosci i sprawdzic ja wygladam na GS ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 a moze KLE?? jest wyzszy, no osiagami tez nie odbiega od GS za bardzo, bedzie mial te 50 kucy i chyba nie jest drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 SŁUCHAJ KONDZIU NA MOJEJ GALERI PRYWATNEJ JESTEM NA ZDJĘCIU NA GS 500, ZOBACZ I SOBIE PORÓWNAJ CHOCIAŻ NA FOTO. POZDRAWIAM........... [ Dopisane: 18-02-2006, 13:44 ]WITAM MANIEK 6r trafna propozycja jak dla niego, jest wysokim gościem a bardziej wizualnie pasował by do KLE 500.Tylko z tymi cenami bywa różnie, można zobaczyć na mobile i autoscout. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Na tym zdjeciu dobrze wygladasz :buttrock: to ja nie widze problemu zeby nie kupic takiego motoru.Ale jeszcze popytam czy ktos w okolicy Tarnowa nie ma GS -a to moze sie przymierze i bede wiedzial na 100 % czy moze byc czy nie :banghead: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Kondziu jak nie znajdziesz w swojej okolicy gs do przymierzenia to podjedź sobie do salonu suzuki ;) niby że chcesz kupić usiądź sobie na nim a może i nawet jak Ci się ten spodoba to będzie Twój ;):P:)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Kondziu to życzę powodzenia przy zakupie GS-a no i oczywiście przyjemności z jazdy na nim. POZDRAWIAM....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 W maju wybieram się z Helmetem na wycieczkę z Gdyni do Pragi i dalej do Berlina. Ja GSem a Helmet na GPXie.Jak skończymy jazdę to zdam relację jak GS się spisywał.Mam ogromną nadzieję, że wyjazd dojdzie do skutku i nic po drodze planów nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galford Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja przymierzam sie do zakupu GSka, jak dobrze pojdzie to w polowie sezonu albo pod koniec. Oby tylko uzbierać kaske :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Kondziu jak nie znajdziesz w swojej okolicy gs do przymierzenia to podjedź sobie do salonu suzuki :crossy: niby że chcesz kupić usiądź sobie na nim a może i nawet jak Ci się ten spodoba to będzie Twój :crossy::P:)pzdr Jaro Salon ;) najblizszy w krakowie ale to juz pikus ;) a czy mi sie spodoba napewno tylko raczej na pewno nie bedzie mnie stac na nowego :Pale dzieki za pomysł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Mam ogromną nadzieję, że wyjazd dojdzie do skutku i nic po drodze planów nie zmieni. a co ma się zmienić?? jasne że jedziemy. 29 IV-3.V - wycieczka jak marzenie, termin dobry, motóry gotowe, termos zapakowany... co ma sie nie udać? hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Kondziu jak nie znajdziesz w swojej okolicy gs do przymierzenia to podjedź sobie do salonu suzuki :( niby że chcesz kupić usiądź sobie na nim a może i nawet jak Ci się ten spodoba to będzie Twój :D;):)pzdr Jaro Salon :P najblizszy w krakowie ale to juz pikus :P a czy mi sie spodoba napewno tylko raczej na pewno nie bedzie mnie stac na nowego :Pale dzieki za pomysł Pozdrawiam ale możesz się poprzymierzać do niego :D;) nikt nie będzie wiedział, że go nie chcesz wziąć :D:(:)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi