Gość dym2 Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak podłączyć kontrolkę luzu w simsonie sr50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak podłączyć kontrolkę luzu w simsonie sr50Najlepiej zgodnie ze schematem. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dym2 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 A może mi ktoś przesłać na maila ten schemat ([email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Ale masz ku___ problemy www.google.pl polecam każdemu:]A co do samej kontrolki to jeszcze tzreba miec taka opcje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Ja proponuje wziąć kabelek i przeprowadzić go od diody do wystającego z silnika bolca ;d Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 www.wszystko.tktam znajdziesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dym2 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Nie no dzięki wszystkim za fachową pomoc! Może trudno wam to sobie wyobrazić ale nie wszyscy muszą się znać na elektryce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Hehe.. jak kupowalem simsona tez sie nie znalem :) pozytek z niego sam :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi